- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
MrCsiT #59051 üzenetére
Mindenkitől kérdezem, csak véletlen a válaszra nyomtam:
Más is tapasztal olyat, hogy valami alkalmazás ha befagy, akkor nem tudja feladatkezelőből bezárni, hanem ki kell jelentkezni? Nekem pl. a GTA 4 ami az icenhancer moddal (gyönyörű a grafika) tapasztalom, hogy valamiért kifagy és akkor nem lehet csak simán bezárni az exe-t feladatkezelőből mert nem csinálja, meg ott marad feketébe az asztalon az alkalmazás. Windows 7 alatt ilyen nem volt, ha valami rosszul működött és kifagyott akkor feladatkezelőből mindent be tudtam zárni azonnal 1 másodperc alatt. Ez meg csak kínlódik. Tuningnál is nagyon idegesítő mikor keresem, hogy melyik az az órajel amivel még lefutnak a tesztek, játékok.Ha kifagy pl. a 3dmark azt sem tudom bezárni, ki kell jelentkeznem meg vissza csak úgy javul meg.
Minden frissítés fent van egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest