- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy egy bootolható pendrive-ra feltett win7 telepito fájlai rendben vannak-e?
Tegnap havernál belefutottunk egy ilyen hibába és nem szeretnék mégegyszer.Köszkösz!
-
Torry
addikt
válasz snowdog #15760 üzenetére
Azóta megoldottam, még nincs itt pendrive, szóval fullosan nem tudom tesztelni, de elvileg megvan.
Így kell frissítést integrálni windows 7 telepítőbe (ha esetleg valaki rákeres )
1. Windows Updates Downloader
2. Innen legfrissebb csomaggyűjtő letölt, dupla katt, így hozzáadja a windows updates downloader-hez
3. RT 7 Lite-al pedig lehet integrálni -
Torry
addikt
Sziasztok!
Szeretném elkerülni az ezer óráig tartó frissítési procedúrát, hiába sp1 a telepítőlemez.
Anno xp-n szépen lehetett integrálni a frissítéseket, de ahogy olvasgattam win7 esetén ez már nem olyan egyszerű.
Megoldható a dolog, vagy csak összekavarja a rendszert?Előre is kösz!
-
Torry
addikt
Ccleaner-t meg defrag progit érdemes használni win7 alatt, vagy full felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!