- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vaku topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2411 üzenetére
igen így van, de akkor még ugye nem tettem vissza a 32-est, de már azzal is szar.
Rendes volt a srác akitől vettem, azt mondta küldjem vissza és meg lesz csinálva, nem lesz kifogás!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz polonic #2406 üzenetére
azt hiszem, nem is keresem a hibát tovább: szarházi asus banda!!
ha ezt előbb olvasom, gariztatom azonnal!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
Srácok, elég nagy problémám van.
pár napja kezdődött amit már itt is írtam a fórumban.
Win7 64 bit "not responding" és random fagyások. 3x telepítettem újra semmi nem változtatott ezen a hibán.
Ma úgy döntettem elég volt, (gyakran ugrott ki kék halálba) felteszem a 32bitest, azzal nem volt gond. Most ezzel is ugyanaz a baj!!!! not responding hibák tömkelege, ctrl alt del funkcióra valami hibát írt és csak a hibaüzenet marad a képernyőn, abszolut instabil a rendszer! HD sentinel a vinyóra 100% ír, nincs hiba! Alaplap hibára gyanakszom, mi a véleményetek?Ultimate verzió, de nem hiszem, h ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2390 üzenetére
ultimate -om van, hogyan zajlik a dolog? magyar nyelvi csomagot kell eltávolítani? leírnád nekem?
-
C.Brigante
veterán
eredetileg magyar win7-et vissza lehet rakni angollá?
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2206 üzenetére
ez érdekes dolog, a procceszornak a vga ramját is meg kell címezni... nem? (mivel ugye kívül esik a 32 bites környezeten)
közben chipset driver telepítés után megint "not respondig" nem tudom tényleg mi lehet a megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
nálam valami nagyon nem kerek. 64 es oprendszer, 4 giga rendszer memória, 512Mb vga ram és 3.86gb-ot lát??? WTF? 4,5 kellene látnia...
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2199 üzenetére
igen bocsi,
nem tettem fel semmit, csak vga drivert. szted segítene csipi driver?
nincs SSD[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz sfdrakex #2193 üzenetére
nem nem, átolvastam az összes külföldi fórumot ezzel kapcsolatban. Az én hibajelenségem megegyezik a google-ban találtakkal: megnyitok akármit, beragad, majd 20-30 mp múlva ismét működik, mindegy milyen alkalmazás. Ha a beragadás alatt rányomok 10 másik alkalmazásra, akkor a fent írt idő után az összeset megnyitja. Ez nem fagyás. Ezenkívül már újra telepítettem a rendszert (most kihagytam a frissítéseket direkt) és a helyzet változatlan. (ezáltal a vírus is kizárt. 2x nem kaphattam be ugyanazt)
Fire/SOUL/CD:Ezelött egy 32-es win7 volt fent a gépen, teljesen hibátlanul működött. Ezáltal az alaplap hiba is kizárt! Egyébként nagyon tetszik ez a 64bites, ezt a jelenséget leszámítva (ami ki fog nyírni egy idő után) sokkal stabilabb(lenne) mint a 32-es.
Amiket egy angol fórumon írtak, az alapján jegyeztem meg, h ők sem találtak megoldást pedig kismillió dologgal próbálkoztak, hál' istennek leírták mindegyik mellé, h "nem jött be ez sem." így már én neki sem álltam. Microsoft-tól várják a megoldást.... agyam eldobom itt a win8 de még a 7-essel is komoly gondok vannak. (legalábbis a 64-essel biztosan)
-
C.Brigante
veterán
a napokban feltettem egy kérdést (#2140) és közben utána olvastam ennek a random fagyásnak, ahogy elnézem jelenleg nincs is rá megoldás! [link] esetleg valaki többet tud erről? Csak a 64 bites win 7 fagyogat.
-
-
C.Brigante
veterán
válasz sfdrakex #2141 üzenetére
ultimate x64 / Asus A52JE core i3 / 4GB ram
nagyon idegesít, dolgozni sem tudok így rajta...:/
Feladat kezelőt néztem, semmi rendellenes, csak egész egyszerűen rettentő nehezen nyit meg egyszerű dolgokat. De ha rendesen csinálja, akkor villám gyors minden!!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
Sziasztok!
segítségeteket kérném. Feltettem egy 64bites win7-et, frissítései naprakészek. A probléma az, h egyszerűen akármit megnyitok, pl böngésző, my computer stb. random nem tudja ezeket megnyitni és csak homokórázik.... ezt mi okozhatja, mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!