Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Milyen videókártyát?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Androidos tablet topic
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
munky
őstag
Hello!
A problémám a következő: A Windows nem hajlandó automatikusan csatlakozni az internetre (ADSL) indulást követően.
Az Internetbeállításoknál be van jelölve, hogy magától csatlakozzon.
Próbáltam már azt is, hogy az alapértelmezett kapcsolatnak csináltam parancsikont és azt bemásoltam az Indítópultba, de nem használ.
Egyébként számomra felfoghatatlan dolog, hogy ha rámegyek az ikonra akkor csatlakozik, viszont magától az Indítópultban nem teszi ezt. Eddig akármit tettem ide az frankón hasított erre ez most megszívat.Legutolsó elkeseredett próbálkozásom alkalmával rasdial-al is megnéztem szintén Indítópultban volt a .bat kiterjesztésű fájl ikonja, de természetesen ez sem megy.
Több dolog nem jut az eszembe. Ma feltelepített rendszer, minden frissítéssel legújabb driverekkel.
Valakinek valami ötlete

-
munky
őstag
válasz
Laccoss
üzenetére
A shortcut nyíl eltávolítás már jó pár hete megtörtént sikerült is minden rendben ment vele egészen tegnapig, akkor ugyanis kénytelen voltam feltenni a legújabb ATI drivert egy játék miatt.
Morden24: Akkor azt hiszem, muszáj lesz az általad említett rendszer-visszaállítással próbálkozni...
-
munky
őstag
Sziasztok!
Catalyst 10.2 telepítést követően ilyenek lettek az ikonok:

Ikon méretének változtatása, ikoncsere nem oldja meg.
Vista shortcut manager-el az ikonon található kis nyíl el volt távolítva. Próbáltam ezzel a programmal állítgatni, de nem sikerült elérni vele semmit folyton hibát dob.

Találkozott már valaki hasonló problémával?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest