Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ennek nagyon nem örülnék, de lehet hogy igazad lesz. Még keresek valami win7 driver support listát. Mindjárt megnézem a telepítőt az adatlapomon szereplő géppel, de nem akartam azon kísérletezgetni, pont ezért tettem volna a másodlagos gépre tesztelni.
hackeeeee: Ha nem marad más, akkor azt fogom tenni amit javasoltál. Semmi lényeges nincs a másodlagos gépen, csak biztonsági tartalék, meg netezni van, ha a főgép dolgozik. Ha meg beledöglik a frissítés, fél óra alatt fent van egy új, működő xp. Szerintem vállalható, csak szerettem volna látni a hagyományos win7 telepítési metódust is.

Na megnézem amiket tanácsoltatok, később jelentkezem a fejleményekkel.

Aktív témák
- Battlefield 6
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Interactive Brokers társalgó
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest