Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3DMark06 eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
_Voyage_
üzenetére
Már ötször töltöttem le, mindig ugyanazt írja ki.
Arra egyébként ötlet, hogy a kép miért esik szét 1080p-s mkv-nál?Leszedted már a gépedről a Power Iso-t? Az 1080p-s mkv-nál akkor esik szét a kép, ha elfogy a memória?
Csak azért kérdezem mindezt, mert nekem is 64 bites W7 fut, mint azt láthatod, és nekem elsőre felment a DT Lite. Jelenleg épp egy 1080p-s mozit nézek a DVD lejátszóban lévő lemezről, és még csak meg se döccen, nemhogy szétesne a kép. Egyébként a Shark007 féle Windows 7 codec pack-ot használom.
Mondjuk leszedheted innen is : Dt Lite 4355.068
Módosítás: Bocs, közben látom már válaszoltál az egyik kérdésemre....
Az 1080p-s fájl széteséséhez kérdés: Mindegyiknél ezt csinálja? Ha igen, akkor valami codec akadás lesz tuti! Melyik splittert használod az MKV-hoz? Nekem a Haali van beállítva, és hibátlan, eltekintve attól, hogy a legújabb Catalist felrakása óta (legalábbis azt hiszem azóta) több procit eszik a lejátszás
vagyis most magonként 15-20%-ot, legalábbis ha a media centerrel jászom le. (Nem, nem fogom mással lejátszani, és hagyjatok békén az alternatív lejátszókkal)
Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagyis most magonként 15-20%-ot, legalábbis ha a media centerrel jászom le. (Nem, nem fogom mással lejátszani, és hagyjatok békén az alternatív lejátszókkal)