Hirdetés
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
_Voyage_
üzenetére
Már ötször töltöttem le, mindig ugyanazt írja ki.
Arra egyébként ötlet, hogy a kép miért esik szét 1080p-s mkv-nál?Leszedted már a gépedről a Power Iso-t? Az 1080p-s mkv-nál akkor esik szét a kép, ha elfogy a memória?
Csak azért kérdezem mindezt, mert nekem is 64 bites W7 fut, mint azt láthatod, és nekem elsőre felment a DT Lite. Jelenleg épp egy 1080p-s mozit nézek a DVD lejátszóban lévő lemezről, és még csak meg se döccen, nemhogy szétesne a kép. Egyébként a Shark007 féle Windows 7 codec pack-ot használom.
Mondjuk leszedheted innen is : Dt Lite 4355.068
Módosítás: Bocs, közben látom már válaszoltál az egyik kérdésemre....
Az 1080p-s fájl széteséséhez kérdés: Mindegyiknél ezt csinálja? Ha igen, akkor valami codec akadás lesz tuti! Melyik splittert használod az MKV-hoz? Nekem a Haali van beállítva, és hibátlan, eltekintve attól, hogy a legújabb Catalist felrakása óta (legalábbis azt hiszem azóta) több procit eszik a lejátszás
vagyis most magonként 15-20%-ot, legalábbis ha a media centerrel jászom le. (Nem, nem fogom mással lejátszani, és hagyjatok békén az alternatív lejátszókkal)
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
vagyis most magonként 15-20%-ot, legalábbis ha a media centerrel jászom le. (Nem, nem fogom mással lejátszani, és hagyjatok békén az alternatív lejátszókkal)