- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple notebookok
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2-nél gyengébb gépeket is használunk böngészésre, celeron n4000-eket is na az már lassúcska kissé.
Nyilván egy bloated facebookra kevés az tény, youtube-ra h264 vagy v9 gyorsítással elég. Reklámblokkoló szintén ajánlott bár cégnél már router szűri amit tud.
Win11 csak azért kell rá hogy egyforma legyen a géppark szoftveresen. (egyszerre szívjanak az userek a felület miatt ) Viccen kívül elég egyszerű dolog, biztonsági mentés dedupe módon azonos szoftverkönyezet a mentő szerveren töredékét foglalja el mert az azonos OS-ek blokkjait nem kell tárolni újra. Pl van 20 géped azonos oprendszerrel akkor lehet hogy csak 20-ad annyi hely kell a mentéséhez (persze ez most durva példa)
A céges core2-esek 8Gb ramra vannak felbővítve, az azért elég alap dolgokra. Meg persze SSD.
Viszont valóban megérne egy blogbejegyzést tőlem hogy mire is elég egy ilyen gép, mármint lemérni időben mennyi egy weboldal megnyitása, mennyire akadt stb.
Az teljesen nyilvánvaló hogy nem egy mai szintet üt meg, viszont nem is használhatatlan.3shae
Az valóban érthetetlen. Viszont ezeknél nem hard korlátozás van, felrakhatod és használhatod de úgy tudom hogy a memória integritás védelem nem fog működni (amit amúgy is ki szoktak kapcsolni sokan)petakpa1
Am2-es gépem van valahol esetleg azon tudom kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Apple notebookok
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest