- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz st3v3np3t3r #3320 üzenetére
Hmm, eszembe sem jutott megnézni.. Ott írja, Platform megbízhatósági modul 2.0. Csak fura hogy itt nem írja.. Köszi
-
őstag
Tudja valaki mikor készítik elő számomra?
4 napja ezt írja.
Az elérhetőség pontos időpontja változhat, miközben előkészítjük Önnek.
Van itt olyan aki megkapta Updete-n keresztül? -
őstag
A jobb alsó sarokban lévő ikonokat, hogy lehet kibontani, hogy minden futó alkalmazásom látható legyen? Nem találom a tálcabeállításoknál..
-
őstag
HUN nyelvi ikont hogy tudom eltüntetni jobb sarokból?
-
őstag
válasz King Unique #3675 üzenetére
Jó hogy írod ezt most, 3-4 hete vettem új asztali pc-t, azt írja, nem látunk semmilyen eszközt, így nem tudom hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz [CS]Blade2 #3720 üzenetére
Nem vették ki..
-
őstag
King Unique
Neked fizet a PH hogy ennyi melót teszel bele, a segítségnyújtásba? Ha nem, akkor kéne.. Komolyan mondom le a kalappal, én sok infót kapok tőled, meg szerinem sokan mások, köszönjük[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok, van egy asztali hangszóróm, ami hibátlanul szólt az alaplapi 3.5 jack kimenetre csatlakozva, de egyszer csak megszűnt szólni, de elől a ház elejében lévő kimenet az meg működik, szerintetek hol lehet a bibi?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pyttawrx #8995 üzenetére
Már mindenhol kerestem a problémát, körülbelül 2 hónapja így van. Ha kiválasztottam a Realtek hangszórók kimenetet, akkor eddig szólt az alaplapra integrált kimenetről is, most csak elől hajlandó, és a tulajdonságainál is csak az előlapi 3.5 jacket látja. de nem akarom offolni a topicot, mert lehet ez nem a windows hibája.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Srácok, 2 monitor van, van arra lehetőség hogy mind a kettőn más legyen a háttérkép?
-
őstag
válasz D.Zsolti0519 #9773 üzenetére
Nem, sehogy nem akar összejönni
-
őstag
válasz D.Zsolti0519 #9775 üzenetére
igen
-
őstag
Srácok, komolyan kikészít 2 ikon, amit sehogy nem tudok az óra mellől eltüntetni, windows biztonsági ikont meg a Microsoft Teams ikont, hát hol a véresbe lehet ezeket letiltani?
-
őstag
Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy videóvágásra mindig a Filmek+Tv programot használtam, több százszor, mindig jó volt, gyors, és könnyű kezelni. Eddig 2560x1440 volt a felbontás egy 27 colos monitoron, most 1 hónapja monitort cseréltem 34 colosra ami 3440x1440 viszont azóta nem tudok videót vágni, csak pörög a folyamatjelző és nem csinál semmit, nem tudom van e köze a felbontásnak, viszont azóta nem tudok, mi lehet a gond?
A videó az játék közben készült videó.. Amit Geforce Experience-el mentek[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszönöm a választ. Kipróbáltam kisebb felbontású videókat, azt gond nélkül megcsinálja. Csak ezzel a felbontással van gondja. Viszont tökéletesen lejátsza ezeket a 3440x1440-es felbontású videókat, csak vágni nem hajlandó. Kódek formátum, nem változott. Proci core i7 11700 és a vga rtx 3060ti nem hiszem hogy hardver lenne a gond, még 1x köszönöm, átmegyek a másik topicba, csak már 1 hónapja küzdök ezzel, és gondoltam a windows alap programja, ezért itt kapok segítséget.
-
őstag
-
őstag
válasz King Unique #13755 üzenetére
Ezer köszönet
A gyorsítótár törlése megoldotta. -
őstag
Sziasztok, kicsit több mint 2 évvel ezelőtt rakattam össze a gépet egy számtech boltban, ahol win 10-et raktak rá, megvettem hozzá a win 11-et, azóta már volt 2 alkalommal alaphelyzetbe állítás. van rá lehetőség hogy visszarakjam a win 10-et? Azon kívül hogy megvegyem újra!?
-
őstag
válasz King Unique #13874 üzenetére
Rendben köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest