Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztivo #26457 üzenetére
Amúgy ez olyan kontraproduktív az MS-nek, mert 140 millió PC-t írtak, hogy Windows 10-en van ragadva, és ami nem kompatibilis, miközben népszerűségben meg a Windows 11-nwk nagyon kellene az a 140 milliós tábor.
A TPM 2.0 hiánya szerintem is biztonsági probléma, de azért az a CPU oldaláról lehetne csak ajánlást tenni. -
válasz
sztivo #26455 üzenetére
Pontosan ez motivált az i7 7700K-s gépnél. 75K ért ment el a CPU,az 1060-as GTX meg 102K-ért, mert chiphiány volt, és pont ezért vásároltam akkor laptopot. Olcsóbb volt megvételkor, eladáskor meg buktam rajta.
Viszont azt látjuk, hogy most is az Inteleket szórja ki az MS. Ha jól tudom, csak a Ryzen 1000 ami nem kompatibilis a Windows 11-gyel hivatalosan. Amúgy a kompatibilis kifejezés is meg van erőszakolva, mert ha nem lenne az, akkor nem futna rajta.
-
válasz
sztivo #13771 üzenetére
Az a baj, hogy bármilyen jellegű állapotfelmérésre is bekapcsol, amikor olyan programot nyitok meg, amelyik figyeli, milyen hardverek elérhetőek, különösképpen, ha valami az állapotokat, leterheltséget is figyeli.
A vírusírtó és hasonlókról már nem is beszélve, de az nekem nincs.Más haszna is lenne eltüntetni: Ha véletlenül vírus lepné el a PC-t, nem érné el ezeket a lementett adatokat.
Továbbá ha egy másik ember hozzáfér a PC-mhez, nem látná, ami ezen a meghajtón van, mert a létezéséről sem tudna. -
Kékes525
félisten
válasz
sztivo #13743 üzenetére
Nálad lehet, hogy a hardverrel lehet a gond, nálam általában minden rendben van a Windows11-el. Ha mégis van valami gubanc, akkor van a Macriummal napi mentéseim és 3 perc alatt vissza tudom tenni az előző napi, vagy régebbi rendszert. Nekem több mint 11 programom van...
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
sztivo #13741 üzenetére
3rd party meghajtókat nem tettem fel, csak az AMD chipset, illetve a videókártya meghajtót. SSD 74%-os állapotú
, lehet, hogy az nem tetszik neki?
Ha ótvar az SSD, akkor a vajon a 21h2, hogy-hogy gond nélkül települt, frissül és a játékok is futnak rendesen.
Próbáljak futtatni egy chkdsk-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OpenMediaVault
- Apple MacBook
- Exkluzív órák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest