- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nem vagyok annyira otthon már sem a telepítésben, a bitlockerben meg végképp, sosem használtam, és mivel a win7 > win10 > win11 vonalon jöttem, így sosem volt aktív.
Amit pár perc olvasás után tudok, hogy állítólag a win11 forced módban bekapcsolja a bitlockert, már telepítés alatt, ha akarod, ha nem. Ha alapból local módban telepítettem volna akkor nem tudok mi lett volna, mivel elsőre, és másodjára is MS fiókkal telepítettem, és csak harmadjára localban, így a fiókba elmentette a recovery kulcsokat, mint kiderült. Csak hát ezzel, ilyennel most szembesültem először. Ha most benne lett volna mind a hat meghajtóm, akkor mindet lezárolta volna. Ez az M.2 is csak azért maradt benne mert eléggé macerás lett volna kiszedni.
De a működéséből feltételezem, hogy amint rádugom a hdd-ket, kapásból le fogja őket zárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest