Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Feltettem ezt a
rakás szart.Én minden build-jét élvezettel próbáltam ki anno a Win7-nek (2009 legelején), de még a Win8-Win10-et is simán próbálgattam alfa-béta állapotban és tetszett, de az, hogy nem tudom se kisebbre venni a start menü ikonokat, se nem tudom megszüntetni az összevonást, az egy rakás szar. Win10-ben is mindig az első dolgom hogy megszüntessem az ikonok összevonását.
De legalább kisebbre tudnám venni (eddig: kis ikonok használata, de ebben nincs benne) , hogy ne foglaljon el ennyi helyet az amúgyis alacsony UW monitoromból, de nem.
Akkor legalább tudnám oldalra tenni, de nem.
A tálca és az ezzel kapcsolatos UX elkúrásán kívül alig van benne újdonság, szépek az animációk, emiatt mintha gyorsabbnak érződne, aztán ennyi.
Remélem a végleges verzióban visszahozzák a régi tálcafunkciókat, mert ettől agyhúgykövet kapok. Persze aki eddig is összevontan használta (gondolom a többség), annak nem zavaró.Reméltem, hogy mondjuk a skálázással végre csinálnak valamit, ehelyett csiszoltak az UI-n meg elkúrták a tálca UX-et. Király... bár mostanában kb ennyit tud a MS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Akvarisztika
- Asztrofotózás
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest