Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
nálam elég érdekes dolgok vannak jelen
, ugye ez egy régebbi laptop...eddig nemis foglalkoztam vele , de most volt időm szórakozni ezzel az egész témával , mivel érdekel is.
az acer oldalán a supportban volt egy bios ami már uefis...na mondom fellököm..hát nem sikerült mert elutasitott a telepitő...oké megoldottam a bios frissitőt hex editorral megpiszkáltam..fel is ment , meg is jelent a secure boot, uefi és társai.
win 10 en próbáltam: a vinyónak adtam egy gpt particiót, biosban uefi ON, secue boot OFF (disabled) rufussal uefis telepitő ..szépen fel is kúszott a win10 , újrainditás után jöttek az anomáliák...vinyó jelszót kért a bios..na mondom ezaz---akku ki ramok ki, cmos1 forrasztási pontok összeértet vissza minden bekapcs.
na fasza már nem kér jelszót viszont a secure boot a biosban lehetetlen bármire is állitani átrakta magát enabled re és nem is tudom rávinni a jelölést..azóta igy megy a gép és nem kér jelszót
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ugye ez egy régebbi laptop...eddig nemis foglalkoztam vele , de most volt időm szórakozni ezzel az egész témával , mivel érdekel is.