- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Modding és elektronikai kérdések
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
tomcs
őstag
ehhh eldobom magam............ itt most az a baj hogy _NEM_ szol bele a macromedia szarja a zenebe????... aaaaaaaa
eszkabaltam en egy toslink kimenetet a sb live 5.1emre es elkezdek rajta minidiscre felvenni ugye kozben webezgetek mert merne. aztan eccer csak hallom hogy valami idegbeteg szovegeles megy a zene alatt... ekkor dontottem ugy hogy macromedia flash cucc nem lesz tobbet a gepemen. nem hianyzik.. -
Pypec
tag
Ja.....
Azt elfelejtettem mondani nincs a gépben hangkártya,henem integrált AC'97 dolgozik a lapon. -
Pypec
tag
Hi !
Nekem is aWinamppal van gondom.
Egy 2.78c verzió van fent semmi plussz plugin csak magyarítás.
A probléma az,hogy a Winamp,ha be van kapcsolva a hangerő szabályozás,akkor valamilyen módon felülbírálja a Windows ''Volume Control''-ban a és, a Winampon hangerőt emelek,akkor a wave-et is feljebb küldi, az eltorzítja a hangokat a hangfalak meg tönkre mennek(nem komoly cucc,egy sima 2.1-es SAMSUNG 9200)
Mielőtt -nem emlékszem már milyen felindulásból letöröltem a Winampomat és felraktam az azóta már többször újratelepített 2.78c verziót - nem volt ilyen gond.
Az oprendszer Win2000.
Melyik a megbízható verzió? Ez egy hiba lenne?
Köszi a segítséget!
Üdv -
KovacsUr
addikt
A winampban már nem kell állítgatnod, ott már ki van választva a DirectSound output (a leírtak alapján)...
Flash Playernek meg nem LEHET kiválasztani az outputját.
Ezért:
Szükséged van egy WDM driverre a hangkártyádhoz. Nézd meg a Creative oldalán [L]http://www.creative.com[/L], vagy nézd meg ezt:
[L]http://www.hitsquad.com/smm/programs/SBAWE/[/L]
Egyiket sem próbáltam, mert nekem nem SB-m van.
Hajrá! -
KovacsUr
addikt
Az a helyzet, hogy a WinAmp meg a BSPlayer (és a legtöbb játék) DirectSoundon keresztül játszik hangot, és úgy tűnik, a Flash player nem.
A megoldás valóban a WDM driver használata lenne, mert az eleve mindent DirectSoundon át játszik...
megjegyz:
>> A WinAMp outputja legyen DirectX vagy valami mixer, akkor mindenre ráadja >>a hangot, akár még bármelyik játékra is.
Ez nem jó, már eleve arra van állítva, mert azt mondja, bsplayerrel megy
Sokl szerencsét! Ha működik, szóljál! -
twollah
nagyúr
Valaki mondhatna vmi építő jellegűt ebben a témában mert nagyon unom, hogy így szívok a SWFel.
-
twollah
nagyúr
Egyszeruen nem lehet ekkora lamer, hogy nem tudom beloni ezt a vackot ;(.
Mar mindent kiprobaltam.
Valaki magyarazza mar el lepesrol-lepesre mit kene, kellene csinalnom. -
JulWCZar
senior tag
Próbáld ki a wdm drivert, amúgy asszem az SB 128 nem tud eccerre két progitól hangot lejáccani. A microsuck wdm driver összemixeli a kettőt, és egyként küldi el. Nekem sb16-tal műxött.
-
twollah
nagyúr
A problémám a következő lenne.
Ha megy a WinAMP, és közben egy olyan oldalt nézek ahol swf animációk mennek hanggal akkor nem hallom az animációk hangját.
De ha pl a WinAMP megy, és elindítok a bsplayerrel egy filmet akkor mind a 2 proginak hallom a hangját mixelve.
Tehát WinAMP + bsplayer.
Mit kéne, és hol megbütykölni, hogy halljam a WinAMP, és a swf hangját egyszerre?
Op.rendszer: Kíndózer kilencvennyolc EsE.
Hangkártya: SBPro128.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fogyjunk le!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows Insider Program
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest