Legfrissebb anyagok
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát ez nem fog menni. Egyik NT alapú windowson sem megy az ASUS Live, ezért adják az ASUS DigitalVCR nevü progit az újabb kártyáikhoz. Az elvileg megy 2000 alatt és XP alatt is. Persze nekem eddig még csak egyszer sikerült elindítanom, egyébként állandóan fagy/kilép/hiányol valamit (nem támogatja csak a V6800 utáni kártyákat - lehet, hogy 6600, de az biztos, hogy csak a GeForceosokhoz jó). A megoldás valami más program 2000 alá a TV nézéshez, felvenni 2000 alatt úgy sem nagyon lehet (csak szórja a képeket). Én ezért is hagytam fent a Me-t az XP mellett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest