Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Submarine

senior tag

Sziasztok!

Akkor én vagyok az első, akinek nem tetszik a játék.
    Nagyon vártam, még valamikor egy éve regeltem több maillel is béta kulcsért. Hétfőn kaptam is végre.

Alapvető elképzelés az remek. A karakterek is nagyon ötletesek, jópofák, és kidolgozottak
    A skillekről pár nap után nem tudok nyilatkozni, de amit láttam, az is tetszett.
    A questekről nem mondhatok sokat, GW2-höz vagyok szokva.
    Olyanok amilyenek, máshol sem rosszabbak (Aion, Rift, Tera) de az jó pont, hogy egymásnak tudunk segíteni. Régen wowoztam már, de a meghalás-respawn menete is ok.

Viszont a grafikával egyáltalán nem vagyok kibékülve. Igaz fullon csak szaggatott, úgyhogy nem erőltettem.
    Közepes alatt tudtam folyamatosan játszatóvá tenni.
    Nagyon becsapós. A kezdő világ (űrdokk), valóban részletgazdag, érdekes.
    Aztán a bolygóra érve mintha ezt elvágták volna. A karakterek kidolgozottak, de azon kívül mintha valami pasztell színű szirupban úszkálnék.
    Nem ettől lesz valami rajzfilmszerű/futurisztikus, ha egyáltalán az akart lenni.
    Mintha a grafikusok nem kaptak volna időt a világ megrajzolására, és csak némi árnyalást kaptak a tereptárgyak, kövek, hegyek, kristályok.
    A távoli háttérképek pixelesek. A víz animálása övön aluli.
    De ez mind biztos a beállítások miatt van.

A zenei rész szintén jó alap lenne a hangulathoz, de pro és kontra, az még kevés.
    Nem jöttem rá, milyen szeretne lenni a játék.

Javítsatok ki, vagy vegyétek fejemet, de a játékélmény számomra 0.
    Nem fogok fizetni érte, az biztos.
    De lehet csak szar a gépem. Akkor meg azért nem (ha a Tera-hoz elég volt..).
    :))

Új hozzászólás Aktív témák