Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
abcde22
tag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek epc2203-ra az eredeti firmware?
-
szunyika
tag
Valahogy nem lehet ugykodni rajta hogy gyorsabban álljon be ha áramszünet után visszajon a modem?
-
mexel
veterán
Egy EPC3925 használható valami másra is, vagy csak UPC-hez előfizuval?
-
Farkaspók
tag
Most már nekem sem megy a http://192.168.100.1/_aslvl.asp oldal, biztos letoltak valami frissítést, ami kigyomlálta belőle.
Sajnos nálunk is szakadozik a UPC. Nézegettem a jelszinteket, ha minden rendben, akkor tx 48, rx 2.5 dBmV körül van +/- 1. Amikor elkezd belassulni, akkor ezek szépen elmásznak 53, ill. 5 irányába, és amikor megáll az egész, akkor már be sem jön a http://192.168.100.1/system.asp oldal. Hiába indítom újra, az sem segít, csak akkor él megint ha visszajött a net. Kipróbáltam azt is, hogy kihúzom a modemből a koaxot, abban a pillanatban már elérhetetlen. Érdekes egy állat...
-
fgabor87
tag
Sziasztok.
Egy UPC-s EPC2203 modemem van. Néha megszakad a net, de csak pár másodpercre. Annyit lehet észrevenni, hogy Skype megszakad, letöltések állnak pár másodpercet. Szerettem volna belenézni a modem logjába, én T3-timeout-ra gyanakszom, de nem működik az eddig használt http://192.168.100.1/_aslvl.asp cím. Azt írja, hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt, és nem hajlandó betölteni az oldalt. Találkozott már valaki ilyennel? Ötlet? -
Brett001
aktív tag
válasz
devpernull #31 üzenetére
Na ezt a módszert használtam egészen a múlt hétig. A héten új alaplap került a gépembe, meg persze win7 újratelepítés. Azóta nem megy ez a dolog. Mindig azt irja, hogy weboldal nem érhető el.
Csak a főmenüt tudom megnézni, admin level-es oldal nem jön be. Mi franc lehet???
-
törölt tag
Szevasztok, van egy EPX2203 csodaketyerém a UPC-től. Ha csutkán töltök le vele sokáig, full elszáll a net. Ez mitől lehet ? Ha QoS-elek, vagy fékezem a folyamatos letöltést, akkor nem száll el..
Ilyenkor áram ki, áram vissza, modem magához tér és oké, megy minden szépen tovább.
Firmware van a kütyühöz újabb esetleg ? Gugli nem segített
-
zoldseg
csendes tag
Sziasztok van Scientific Atlanta EPC2203 kábelmodemem eddig két asztaligép ment róla switch-en keresztül
most hazajött angliából a lányom hozta a laptopját ha rádugjuk ezt is a switchre de akkor is csak két gép megy de nem mindig ugyanaz a kettő a mi vagyunk bénák vagy UPC nem enged egy kábelről két gépnél többet felcsatlakoztatni fiber power 25m internetem van
köszi -
samir
tag
Sziasztok,olyan problémám van hogy van(volt) ilyen modemem(Scientific Atlanta/Cisco WebStar EPC2203) a gyerkőc ráöntött 1 pohár vizet és vége lett.Ha vennék 1 használt modemet azzal is működne az internet?
-
vaczirobert8
csendes tag
P.S. : A router nem tp- mr3420-as, hanem tl-mr3420.
-
vaczirobert8
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott volt egy pc, upc előfizetéssel jött a net, egy webstar modemen keresztül. Van egy acer aspire one laptop t-mobil- os mobilnettel. A mobilnet előfizetés lejárt, lemondtuk. A pc-t is szanáltuk. Maradt az acer gép, plussz a upc-s előfizetés. Az elképzelésem az volt, hogy veszek egy router( TP- MR3420), összekötöm a modemmel, és vígan netezek a kádból a laptopon. Nem így lett. Sikerült a modemet a routerrel összekötni, a routert, pedig a géppel. A router menüjében elvileg megcsináltam a beállításokat, a gép látja is a routert (Vezeték nélküli kapcsolatok 2 - csatlakozva), de csak ha így összekötve(helyi kapcsolat) vannak. Ha bontom a helyi kapcsolatot, a böngésző nem találja a kiszolgálót. Mit tegyek hogy működjön, és bárhol tudjak netezni a lakásba? A hosszabb kábel nem jöhet szóba!
Köszönöm a segítséget! -
Hun'reeth
őstag
Nos - ha valaki olvassa legalább tudja - a probléma azonnal megoldódott amint Ethernetre kötöttem a gépet a modemmel. Ha valaki hasonlóba fut tegye így és nem lesz gond a driverrel.
Nem is értem a buta szolgáltató miért erőltette az usb-s lassú és bizonytalan összekötést? Hacsak nem kiszúrásból. -
Hun'reeth
őstag
Senki???
-
Hun'reeth
őstag
Hali mindenki!
Tegnap szereltem egy gépet ismerősnél. Ilyen "jó" kis modemmel (Scientific Atlanta EPC 2203) látta el a upc. Win7 Home prem. 32bites verzióval sajna usb-ről nem megy. Természetesen a kapott cd-n nincs ilyen driver. Xp-vel ment termésetesen.
Utánanéztem, nincs win7 támogatás elvileg. Ha patch kábellel kötöm össze a gépet a modemmel úgy menne? -
bfoto
csendes tag
Jottek ma bekotni a UPC kabelnetet es erdekes modon ket modemet is hagytak itt:
Scientific Atlanta EPC 2203
Webstar Scientific Atlanta EPX2203Van valami erdemi kulonbseg a ketto kozott? Melyiket hagyjam meg es melyiket kuldjem vissza?
-
master90
aktív tag
sziasztok!
Az lenek a kérdésem hogy a webstar 2203 lehet 2 gépen netezni egy szere az egyik szabvány mondem kábel a másik usb ?
-
devpernull
tag
válasz
bobijuing(: #30 üzenetére
Nem tudom, megoldódott-e a probléma?
Próbálj meg kicsit belenézni a modem lelkébe:
192.168.100.1/_aslvl.asp
user: admin
password: W2402
set AccessLevel 3 and enter
user: admin
password: W2402
again.Utána a main page-en a status fül alatt nézd meg, hogy melyik MAC-címhez van hozzárendelve a modem, azt a címet klónozd a routeren! Hátha...
-
bobijuing(:
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni, eme gyöngyszem kábelmodemmel történő internetmegosztásban. A router egy TP-LINK WR340GD. Asztaligép (xp) és Laptop(Win7)
Addig eljutottam, hogy mindent összedugtam, asztaligép MAC cím klónoz routerben, de net az nem lett. Itt leszögezném hogy barátnőmnél szerettem volna megosztani a netet, akik kezdetben chellonál fizettek elő most már upc, mivel magáról a kábelmodemről sok mindent nem tudok így elakadtam. Leírom hogy eddig mivel próbálkoztam.-Mindkét eszköz resetelése
-Csak egyik gép (az asztali) routeren keresztül modemre kapcs MAC cím klónoz, de semmi.
-Egyébként ha a modemről megy a net mindegy neki mibe dugom,jelszó se kell, semmi nem kell neki. Tehát lehet nem kell neki MAC klónozás?
-router valszeg jó, mert betudok lépni, kislámpák villognak, mondjuk ettől még lehet rossz, de vadi új.
- ipconfig all-ból az derült ki hogy a router már nem látja maga előtt a modemet.
- modem configjába belépve csak annyi van hogy keresse fel szolgáltatóját.
- ja felhívtam a neves társaságot, és csak úgy hajlandóak segíteni ha fizetek min 500 max 3000 ft-ot. -
sasapi
csendes tag
Üdv:
Engem a szolgáltató most áldott meg egy epc2203-al...
De elfelejtettek magyar nyelvűt hozzá adni...ha tud valaki- kérem segítsen.
A doboz hátulján van kettő db telefon csatlakozó- mit lehet vele kezdeni???
Xp fut a gépen és szeretném kihasználni ha van rá lehetőség. -
sirzollee
tag
Hali!
Kérdés :újraraktam a gépet eddig win7 proff 32bit volt,most win7 ulti 64bit lett.De a scientific atlanta webstar 2203 típusú modemet nem tudom telepíteni rá.Csak akkor van net,ha a wifi is megy.Az eszközkezelőben szoktam telepíteni-illesztőprogram frissítés a megadott helyről(benn a lemez),de most nem megy.Tipp?? -
prak
csendes tag
Halihó!
Azért nem megy a routerrel a neted, mert más a MAC ID-je, mint annak a számítógépnek, amelyikkel az UPC regelte a modemet. A routerbe csak azt a géped dugd be, amelyikkel eredetileg is párban volt a modem, majd a router setupjában klónozd le a géped MAC címét. Újraindítás után fütyülnie kell.
-
noway0032
csendes tag
Én is kérdeznék egy okosat a témában, ha szabad.
Rámaradt egy ilyen típusú modem előző szolgáltatótól, és ha lehet szeretném felhasználni a következőhöz (icedsl). A kérdésem az lenne, hogy mi mindent kellene állítanom a modemen, hogy működjön? Még nem fizettem elő, de ha megteszem, van eséj rá, hogy a szerződéssel a kezemben, a modemmel és egy win7-el megoldható a beállítás vagy készüljek mással is?
Előre is köszönet! -
Lutik
csendes tag
köszi!
még egy olyan kérdésem lenne az oldalról melyiket drivert töltsem le? -
Gergő009
csendes tag
szymre!!
Nekem is WIN 7-em van és automatikussan felismerte. Valamit elronthattál! Nézd meg még1X.
-
Gergő009
csendes tag
-
Lutik
csendes tag
Hello
Az a helyzet, hogy itthon egy ilyen modem van a telefonhoz ( UPC ). Erről tudok-e netezni laptopon, persze netkábel segítségével??bocs, ha nagy hülyeséget kérdeztem
-
Silima
csendes tag
Üdv!
Pici buta Júzer vagyok, és szeretnék segítséget kérni.
Az a helyzet, hogy mikor előfizettem UPC internetre, hoztak nekem egy Scientific Atlanta EPC2203 típusú modemet. Boldog is voltam vele, aztán ma megpróbáltam összebarátkoztatni a dolgot egy ASUS WL-500gP típusú routerrel... No ez nem tetszett Neki... Azóta sehogy nincs net... se a routeren keresztül, se úgy, hogy visszadugom a kábelt a gépbe... Ilyenkor mi van?
Előre is köszönöm a választ!
Silima
-
szymre
csendes tag
sziasztok
A modemem EPC2203. Olyan problémám van hogy win 7 alatt el sem indul a lemez telepitése,mivel nem ismeri fel a modemet igy net sincs és letölteni sem tudja a drivertMár sok helyen kerestem de nem találok letölthető drivert hozzá pls valaki segítsen.
Üdv: szymre -
bigsee
addikt
Sziasztok! Milyen Ip címen lehet elérni a cisco modemet?
-
katona.t
tag
Helló
Nekem driverre volna szükségem ehhez a cucchoz. USB-n keresztül szeretném összekötni a géppel. A kugli-n nem találtam semmi értelmeset. A saját honlapján egyik sem jó hozzá:
[link]Ha valakinek meg volna a cd-je és elküldené a mail címememre... (elég csak a 32 bites XP driver) Hálás lennék!
Köszönöm!!!
Szerk.: Elnézést, most látom hogy ez epC 2203 topik, nekem pedig epX 2203 driver kőne. Hátha...
-
bullboy
tag
Ja, juteszembe, hátha olvassa ezt egy UPC-s marketinges, vagy nagyfejes. Ha jövő hónaptól (de akár a holnapi naptól) azt mondanátok, hogy 5000Ft az 50Mbit / 27Mbit, esküszöm 2 évet aláírnék nálatok! Pedig idén ideér a konkurencia, aki mindenkit elhalászik előletek a panelokból. A város lakótelepeinek 4/5-e pedig már az övék..
-
bullboy
tag
Csak egy apró tény, a szabvány szerint 50/27Mbit-re vagyunk jók vele. a cucc doksija, pédéjeff Nekem is ilyen villog a falon. Sajnos attól félek, előbb váltok szolgáltatót, minthogy megérjem itt a full tempót, amit a ketyere tud. DOCSIS tempók Köszönhető a UPC stratégiájának...
Mert nekem jó lenne ez, de ha van olcsóbb, és jóval gyorsabb, hát méne váltsak?!
Hozzáteszem így jártam a D-link 360T-vel is, ami 24/1-re jó. Sajna 7/0,4-ig jutottam vele. Nemvolt gyorsabb elérhető csomag, ami volt ez is csak drágán.
Egyszó mint száz, dobáljuk ki a műszaki cuccainkat, még mielőtt full kihasználnánk őket....Nemjójjezígy...
-
Takhanto
őstag
Minden ami ezzel kapcsolatos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest