Aktív témák
-
sonance™
csendes tag
Bocsi srácok hogy ritkán írok, de dolgozom e site-on, amit pár héten belül szeretnék átadni kompletten a közönségnek.... Amúgy a pdf-ügyosztály jó ötlet, mert pl. egy fénymásoló részletes szerkezeti egységeiről az ember nem kap könnyen technikai leírást... Ebben van ráció, mert szervizesként én is megtapasztaltam ezt a problémát. Nekünk is sok ilyen típusú dokumentumra van szükségünk, és egy ilyen szervezett portálra szükség lenne. Nem ingyen, természetesen, hanem előfizetési díjért.
Szakszerviz -> előfizetés -> dokumentumok letöltése -> elvégzett munka -
sonance™
csendes tag
:)
Game patch-ekkel foglalkozó oldalt szeretnék indítani, ami ezen felül még egyébb infókat is tartalmazna: speciális hardverek leírásait (pdf), stb. Pontosan még nem körvonalazódott a dolog.... -
sonance™
csendes tag
Hey dudez!
Nem nagyon ''érdekelődtök'' a téma iránt ?! -
sonance™
csendes tag
http://www.php-nuke.hu << ingyenesen letölthető/használható komplett portálrendszer
-
sonance™
csendes tag
Sajna én nem nagyon vágom a phpt, ezért ilyen emberkére szükség lenne. Nem statikus oldalra gondoltam, hanem PHP-MySQL keverékre, mint a Nuke. Nézegettem a Nuke-ot, van benne fantázia, mert nagyon könnyen bővíthető, bár a biztonsággal kapcsolatban még kételyeim vannak. Az oldal témája vázlatokban a fejemben van, most még nem osztanám meg :D . Kellene hozzá vagy 300-500MB tárhely, a letöltések miatt. Ez egyenlőre még nem biztosított.
-
sonance™
csendes tag
Keresek olyan Mbereket, akik WebDesign-nal, PHP-val, stb. foglalkoznak, szeretnék egy ütős kis csapatot létrehozni, ha mindez lehetséges. A későbbiekben küldök linket elkészült munkáimról!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest