- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoAce
tag
Csak más okulására:
Miután tönkrement, bárhogy próbáltam a bekapcsoló gomb forrasztástát, nem akart összejönni, végül szervizbe vittem, remélve, hogy nem gányoltam el az alaplapot.
A szervizben meg tudták javítani a navimat, nem tartott 3,5 percnél tovább, 3e Ft volt.
Hurrá!Hogy nekem miért nem sikerült? Lehet, hogy a nyaralás után, amikor másik módon akartam forrasztani a gombot, már nem volt töltés az akksiban, így nem meglepő, hogy nem kapcsolt be. Amikor most visszakaptam egyből töltőre kellett tennem.
-
PLaci58
addikt
Az N770BT tudtommal így néz ki :
Fent 2 kapcsoló, jobbra a reset gomb.
A fentiekből csak az egyik van használva, de látszik egy 3.-nak is a helye.
A 2 láb, ami "állandóan zárva van", az egy sima fémlemez, ami a nyomógomb "háza" és arra jó, hogy ne az érintkezőknek kelljen tartani az egész kapcsolót (tehermentesítés).
Azok a "lábak" testre vannak kötve. Lehet, hogy nem sikerült valamelyik forrasztás vagy sikerült egy kis zárlatot csinálni.Jó üdülést.
-
gyurma111
aktív tag
Start menü settings--> taskbar beállíttásnál vedd ki a pipát a mindíg felül elől,
a három lehetőség közül csak az alsó legyen bepipálva.
Ekkor a beállítóablak kijön a tálca elé és eléred a conect gombot.
Prefered hálózatra klikkelj kétszer és a feugró ablakban tudod módosítani az adott hálózat beállításait.Billentyűzeten nyomsz entert és akkor rögzíti. -
PLaci58
addikt
Hali.
Próbáld másik regedittel nyugodtan!
Nem tudom, hogy az SI.2.3.3-ban melyik van, de előfordulhatnak a regedit miatt ilyen beolvasási hibák, bár én csak mentésnél tapasztaltam ilyeneket."[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\RT2501USB1\Parms\TcpIp]" rész csak a kapcsolatfelvételhez kell. Nyugodtan törölhető. Majd létrehozza ha kell neki, vagy ha nem tudsz csatlakozni, akkor beirogatod a konkrét adatokat.
Ahogy elnézem még a driver felismerésével van a gond.
Ha jól emlékszem én is szívtam a reg beimportálásával. -
gyurma111
aktív tag
Szia,
Próbáld meg ezzel:
http://data.hu/get/2123757/USB-WLAN.zip.html
most csináltam mentést az enyémről,nálam működik:-)System könyvtár abban az esetben működik,ha megvan a registryben a szüks.bejegyzés.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]
"SystemPath"=hex(7):\
52,65,73,69,64,65,6E,74,46,6C,61,73,68,5C,53,79,73,74,65,6D,5C,00,00akár innen másold jegyzettömbbe és mentsd le: loader.reg néven
"System" mappa a ResidentFlash gyökerében van. -
gyurma111
aktív tag
Szia,
Kevés esélyed van arra,hogy az 5 pólusú mini usb szétvágása után 5 vezetéked legyen.
"x" pólust valóban testre kellene kötni,vagy már eleve azon van.Tulképp mindegy mert a kütyüben ez a lehetőség nincs bekötve.Ennek az lenne az értelme,hogy automatikusan felismerje az otg csatlakozást.Ennek hiányában marad a manuális reg.átállítás.Nem kell semmit keresztbe kötni szinre szint.
Piros + 5V
Fekete ground
fehér és zöld az adatkábel
Piros ( +5V ) csak az usb eszköznek kell.Ezt ne kösd be a kütyübe,mert akkor egyben tölt is,így nagyon gyorsan lemerül a plusz aksid.Papalaci féle reg bejegyzés jó, azt majd átírja a saját konfigjának megfelelőre.
-
gyurma111
aktív tag
Nem igazán van mit összefoglalni.
Az automatikusan felugró ablakban--> advenced fül
az új ablakban bepipálod : Automatically connect to non-prefered networks
nyomsz entert a virt,billentyűzeten és meg is volnál
ezután csatlakozik a szabad hálózathoz.
Ha összeállt a "rendszer" és van konkrét kérdésed tedd fel bátranGyurma
-
gyurma111
aktív tag
Szia,
Szabad hotspotokra is fel lehet vele csatlakozni.Sőt inkább ilyenre mert a titkosítás nem az erőssége.Lehet ez a driver hibája.Viszont csak Ralink chipset-hez van wince driver, ezért csak ezzel szerelt usb kulcsot tudsz használni.Kereshetsz más tipust is, a chipset a lényeg.
-
Anti666
aktív tag
GAPI-ról én ennyit tudok:
Ha van progi/játék ami nem indul, a System foldert mozgasd le a
\ResidentFlash\System -be (ez benne van az SI-ben)
és importáld be regedit progival az ott
található exportsys.reg tartalmát. (Bátran, csak 1 bejegyzést tesz a
HKLM-be, a Loader alá. (Restart után ez eltűnik!!! Suspend, Power off az oké).
Indítsd újra a kütyüt és az ott található dll-eket betölti.GAPI-t állítsd az utolsó előtti device-ra:
(YFGPS 79C-1, CE 5.0, 480x272) és minden játék menni fog.(Ha a game folder-jében van saját gx.dll, azt töröld le,
használja a game a system folder-ben találhatót).Én a Kamillo féle gx.dll-t használom.
----------------------------------------------------------------Más: valaki kérte és áll. már nem elérhető a régi ROM link,
így itt egy új: [link]
Leírás benne vagyon. -
ZsoAce
tag
Például a jpg tömörítés minőségével. Például a IrfanView mint igen eltrjedt képnézegetővel más néven elmented, felad egy kis ablakot, ahol a minőség csúszkával csökkentheted a mérete a minőség rovására (nagyobb tömörítés). Persze úgy 25%-ik nem igazán észrevehető a minőségcsökkenés, kicsit szemcsésedik, kérdés, hogy a kijelzőn hogyan jelenik majd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest