Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Tomka
csendes tag
válasz
Anti666 #3805 üzenetére
Valójában nem tudom mi lehet a problémája a te NaviPlayer-ednek, mert nállam tökéletesen működik! Mint már egyszer írtam, én taxizok, napi 12 órát, most már közel 2 és fél hónapja. Tökéletesen működik a Wayteq 770BT, egyszer sem volt vele gondom. Kb. 5 órát bírja az aksija, úgy , hogy végig zenét hallgatok róla. Csak NaviPlayert használok, és tökéletesen nyomja FM-re a jelet! Első két hétben 1 másik autóval furikáztam, abban valamivel bénább volt a magno mint a mostaniban, amikor bedugtam tölteni a gépet, akkor megjelent egy enyhe zúgás! Ezen az új autón viszont semmi ilyet nem tapasztaltam. Hiba nélkül működik!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged