Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Nagy gond.
Mert annyiban hasonlítanak az MMO-khoz, hogy üzemeltetnek szervert, klánrendszert, stb. ez erőforrást igényel.
Ha nem játszanak elegen, nincs kinek eladni a DLC-ket, amik azt a célt szolgálnák, hogy akkor is hoznának valamennyi bevétet, amikor az alapjáték már alig.Azt tapasztalom, hogy kb. 1 év alatt szinte minden* ARPG behal. A start a legfontosabb.
Pl. szerepet játszhat az is, hogy évekig Early Accessben van, sokan nem fogják fel mi az, lepontozzák, és ez hatással van az eladásokra, mert ki akar jó drágán pl. 62%-ra értékelt játékot venni? Kevesen. Meg persze miért van EA-ban évekig, stb. Mindezen segíthet valamennyit a normális kommunikáció a közösséggel.
A Steamcharts oldalon meglehet nézni játékosszám adatokat. Nem tudom mennyire reálisak, én ebből szoktam tájékozódni.*tudomásom szerint a kivételek:
A Diablo 3, nyilván náluk presztízs is, hiszen Diablo 2-re is van még ladder.
PoE: a játékot játszhatod ingyen, a fejlesztők támogatása opcionális, rendszeresen frissül.
Grim Dawn: hagyományos üzleti modell, a fejlesztők odafigyelnek a communityra is. Sokat frissül ez is.
+1 Titan Quest Anniversary: igaz régi játék újrakiadva, de volt 2 DLC hozzá az elmúlt 2 évben, nem hagyta elhalni a címet az új kiadó. + konzolos és Androidos kiadás is volt (DLC-k nem azt hiszem).Az, hogy 1-2 napig az eladási lista élén van szerintem nem sokat jelent, mert nem ismertek a számok.
A lényeg az, hogy örülök, ha sikeresek, mert annál tovább fogják életben tartani a szervert és annál tovább jön ki frissítés (patch) hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest