Hirdetés
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
soha nem próbáltam, de biztos, hogy nem megy a tweakui-s megoldás?
egyébként milyen adatbáziskezelő az, ami nem serviceként indul?!
és ha berakod a runservices kulcs alá? -
sequator
senior tag
meg enterprise server is:))
milyen adabáziskezelő?? nem tud serviceként menni?? ha tud akkor indítsd serviceként, és akkor nem kell login, hanem induláskor elindítja azt is nálam így megy rengeteg dolog(sql, apache, ftp, MQeveryplace ... stb)
Sautia -
tr00p3r
addikt
ez mind szép és jó, de ez rajtam nem segít. van valami konkrét ötlet is? :U
-
bizi990
senior tag
Service-kel oldd meg. Mindegyik adatbáziskezelő tud service-ként indulni és ez nem függ a bejelentkezéstől, ami nem tud így az nem is adatbáziskezelő :)
Ha olyan progid van, ami nem fut szolgáltatásként, azt próbáld meg vmilyen 'időzítővel' elindítani, persze az időzítőnek szolgáltatásnak kell lennie. A windows ilyen progijait nem ismerem mi egyedi fejlesztésű progit használtunk (és nem ilyen jellegű feladatra).
bizi -
tr00p3r
addikt
vannak programok a serveren amiket szeretném ha elindulnának, hogy a User-ek eléhessék! adatbazási kezelő, stb.
-
supercow
őstag
A kérdésre konkrét válasdzt nem tudok, viszont...
nem tudom mi a célod a beléptetéssel, de a szolgáltatások elindulnak anélkül is. Gondolom biztonsági okok miatt nem lehet automatikusan beléptetni usert (pl. szolgáltatónához kihelyezett gépnél nem akarom, hogy bárki hozzányúljon). Ha mindenképp be kell valahogy lépned, próbáld feltenni a Terminal Servert és azzal indulás után bejelentkezni egy másik gépről (oda a Terminal Services Client kell). -
tr00p3r
addikt
Sztok,
hogy tudom, a W2K Server Professionalban azt beállítani, hogy automatikusan belépjen. egy User van és az az Admin.
be van állítva a BIOSban, hogy induljon újra a gép áramszünet után, de a login-nál megáll ugye. a sima W2K Prf. be lehet állítani úgy, hogy ha egy user van akkor arra automatikusan belépjen. ez kéne nekem a Sever verzióra is!!
előre is köszi,
tr00p3r
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest