Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtibi122
újonc
Sziasztok. Hátha valaki tud segíteni. Vodafone előfizetésem van.30 giganettel. Magyarországon működik hibátlanul az internet. Ahogy elhagyom az országot, külföldi hálózatra vált ugyanúgy 4g ír a telefon viszont nem tölt be semmit gyenge az internet. Speed test szerint kb 50 60 kbps. Itthon 50 60mbps. Próbáltam az én telefonomat ami egy Samsung A6+ egy telenoros sim kártyával, azzal jó volt hibátlan volt külföldön is. Próbáltam az én kártyámat egy másik ugyanilyen telefonnal, nem volt jó. Próbáltam egy iphone val azzal jó volt. Viszont az én telefonom jó volt egy telenoros simmel. Már kb 20x beszéltem a vodafone- al azt mondják az ő részükről minden jó. Hívtam a samsungot ők azt mondják hogy a vodafone hibája. Valakinek megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp