- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Én a 9 éves kishúgomnak vettem egy ilyet karácsonyra.Kisgyereknek tökéletes,2ezer Ft-ért pedig ajándék,pláne,ha hozzávesszük az 500 Ft lebeszélhetőséggel hozzájáró SIM karit is.Tudása alapján kb. a 1112-esemmel lehet egy szinten,a T280-asommal,vagy pláne a K810-esemmel persze nem ér fel,de elgondolkozom rajta hogy negyedik(
) telefonnak veszek magamnak is egyet(bár van jó sok telefonom itthon,mind más kategória,egyik sem ilyen szép kis kütyü
)A kijelzője a monocrome kijelzők közt véleményem szerint az egyik legjobb,nagyon egybe van ez a kis telefon.A zseblámpa jó dolog rajta,a világóra puritán,de legalább van
Szóval ajánlom mindenkinek!glutamin 3#:Szerintem is bőven jobb mint egy CSTN megjelenítő,de némelyik TFT-nél is jobban olvasható.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) telefonnak veszek magamnak is egyet(bár van jó sok telefonom itthon,mind más kategória,egyik sem ilyen szép kis kütyü
)A kijelzője a monocrome kijelzők közt véleményem szerint az egyik legjobb,nagyon egybe van ez a kis telefon.A zseblámpa jó dolog rajta,a világóra puritán,de legalább van