Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD FX
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
A konverter megoldotta a problémát. Viszont csak úgy megy, hogy létrehoz egy új VM-t. De megvan nagyon gyorsan a dolog.
Most a felbontással küzdök. 1680x1050 a monitorom natívban, de ekkor a VM-ben kiteszi a gördítősávokat. Ha lejjebb veszem 1440x900-ra, akkor az autofit miatt egy fullscreen-> window -> fullscreen váltásnál jó lesz a kép, de nem jegyzi meg ezt a felbontást, és a köv. startnál megint 1680x1050-nel indul.
-
Chrys_
addikt
Thx. Találtam valami vmware-konvertert is, majd megnézem, melyik az egyszerűbb.
"
I'd recommend downloading and installing VMware Converter (formerly P2V). The free version requires you to shut down the VMs. You don't really need to convert your virtual hard disks because they're already in the format you need them, but by running them through the utility you 1) will automatically defragment them, 2) can re-size the disks, 3) can pre-allocate the disk size, and 4) can chunk the disks up in 2GB pieces (which makes it easier to defrag later because you'll need less space on the host)
" -
Chrys_
addikt
Meg lehet növelni valahogy a vmware virtuális gép által előre lefoglalt tár méretét? Mert nem találtam rá opciót, csak kijelzi a max. és az aktuális méretet (amik azonosak a pre-allocation miatt). 20GB kevés lesz, kb. 25GB kellene. Csak arra jutottam eddig, hogy csináltam egy image-file-t a telepítésről, majd csinálok egy új virt. gépet, amire az image-ből visszaállítom a telepítést.
-
Chrys_
addikt
VMware 6.5-tel csináltam egy XP-t Vista alá. Ha a hálózatot BRIDGE-re állítom, akkor a virtuális gépen is kell tűzfalat telepítenem? Ha azt szeretném, hogy a Vista alatti tűzfalam kelljen csak konfigolni, akkor esetleg a NAT-t vagy a host only-t kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest