- Házimozi belépő szinten
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
A konverter megoldotta a problémát. Viszont csak úgy megy, hogy létrehoz egy új VM-t. De megvan nagyon gyorsan a dolog.
Most a felbontással küzdök. 1680x1050 a monitorom natívban, de ekkor a VM-ben kiteszi a gördítősávokat. Ha lejjebb veszem 1440x900-ra, akkor az autofit miatt egy fullscreen-> window -> fullscreen váltásnál jó lesz a kép, de nem jegyzi meg ezt a felbontást, és a köv. startnál megint 1680x1050-nel indul.
-
Chrys_
addikt
Thx. Találtam valami vmware-konvertert is, majd megnézem, melyik az egyszerűbb.
"
I'd recommend downloading and installing VMware Converter (formerly P2V). The free version requires you to shut down the VMs. You don't really need to convert your virtual hard disks because they're already in the format you need them, but by running them through the utility you 1) will automatically defragment them, 2) can re-size the disks, 3) can pre-allocate the disk size, and 4) can chunk the disks up in 2GB pieces (which makes it easier to defrag later because you'll need less space on the host)
" -
Chrys_
addikt
Meg lehet növelni valahogy a vmware virtuális gép által előre lefoglalt tár méretét? Mert nem találtam rá opciót, csak kijelzi a max. és az aktuális méretet (amik azonosak a pre-allocation miatt). 20GB kevés lesz, kb. 25GB kellene. Csak arra jutottam eddig, hogy csináltam egy image-file-t a telepítésről, majd csinálok egy új virt. gépet, amire az image-ből visszaállítom a telepítést.
-
Chrys_
addikt
VMware 6.5-tel csináltam egy XP-t Vista alá. Ha a hálózatot BRIDGE-re állítom, akkor a virtuális gépen is kell tűzfalat telepítenem? Ha azt szeretném, hogy a Vista alatti tűzfalam kelljen csak konfigolni, akkor esetleg a NAT-t vagy a host only-t kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest