- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexomaci
tag
válasz Tikakukac #48451 üzenetére
Türelem és elszántság. Elszántság, hogy ne add fel elsőre, türelem, hogy összegyűljön a pénz a következő adag alkatrészre, ha elsőre nem sikerül. Legalábbis nálam ez volt a helyzet. Viszont így készen, már azon gondolkozom milyen legyen a következő projekt. Beteg lettem.
Üdv: István
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
Nos elkészült végre. Több hónap gyűjtögetés, kb. 5x annyi cső és 2 garnitúra csatlakozó. Gépház fúrás és faragás. Az első választás monsoon csati volt, de az a ragasztásos manőver zsákutca lett végül. Maradt az alphacool. Ráadásul az első összeszerelés végére, kifeküdt az alaplapom. Így fél óra üzem után, egyből bontás lett a dologból. Jelenleg egy ideiglenes lap, próbára pont tökéletes. Van még mit javítgatni, de legalább működik.
-
flexomaci
tag
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
Egy újabb felmerülő kérdés az új hűtésemmel kapcsolatban. Mivel tök analfabéta vagyok a vízhez, de valahol el kell kezdeni. Két radi lesz beépítve. Elöl egy 240-es, felül pedig egy 360-as. Mindkettő 60mm-es. Olvastam olyan cikkeket, ahol azt írták érdemes az egyiket szívóra építeni, hogy friss levegő is kerüljön a gépházba. Ez így megállja a helyét? Nem számít, hogy a radiátorról a meleget szívja befelé?
-
flexomaci
tag
Köszönöm az eddigieket. Lecserélni nem nagyon szeretném. A teljesítménye bőven elég nekem. Igaz vannak már újabb sorozatok, de jelenleg számomra nem ér annyit a teljesítményük, amennyit rá kellene fizetnem erre.Az ek blokk már el van mentve nekem is, de ha van valami mód a beépítésre, nem vertem volna magam plussz kiadásokba. Ám, ha nincs más megoldás az marad.
A másik kérdés: Alphacool petg csövekhez milyen folyedékot javasoltok. Eredetileg vöröset szerettem volna, de elég sok negatív véleményt találtam a szines lötyikkel kapcsolatban. De megcáfolhattok, ha ez nem így van. Mi a helyzet a deszt víz+ alkohol keverékkel? Mennyire jó, esetleg rossz?Üdv: István
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
Én is beütöttem a fejem és nekiálltam egy épített víz telepítéséhez. Bár tudom, hogy egyáltalán nincs szükségem rá, viszont úgysem nyugszom amíg nem lesz meg. Hülye emberi logika.
Viszont nem értek hozzá, így némi segítségre, tanácsra lenne igényem. A legfontosabb gondom a vga. Egy ilyen dolgozik most nálam: [link]
Van-e lehetőség valahogy ezt beépítenem a rendszerbe. Lévén ezen eleve van egy blokk. Vagy csere és vennem kell egy ilyet 30-40 rugóért.Üdv: István
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...