Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- 3D nyomtatás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Nagyon komoly!
Én még utolsó simitásként tennék bele egy piros LED sort és akkor este is szép lehetne a "Vérengző Holló!"
Más:
Én is haladok a projectemmel, A ház már megvan hozzá, kérdés hogy merlin mennyi idő alatt teljesíti a rendeléseimetA Házat Imibogyó kolléga készítette nekem egy tj08e és egy bitfenix prodigy ből. [link]
Kap egy ablakos oldallapot az alaplap "alsó" részét lehet majd megtekinteni kívülről, vagyis a procit meg a ramokat, talán még a tartály is belefér majd.
Sajnos kell még egy kicsit vagdosni, nem terveztem a videókártyák magasságával, belepróbáltam egy blokkos kártyát, de sajnos a be és kimenő port miatt nem fér fel az oldallap. Ezt úgy fogom megoldani hogy vágatok, az oldallapra a PCI-E slotok fölé egy 120mm átmárőjű lyukat, és oda lesz felrakva a radi szóval a kártyák is elférnek és a radi eltakja majd a lyukat!
Már csak ventik kellenek.
A kérdésem ez lenne hogy tudtok olyan ventit mondani am 5V on is át tudja fújni a radikat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest