Hirdetés
Aktív témák
-
stevee251
tag
Én bevállalnám a full 1/2"-es rendszert. Mármint a blokkokat, mondjuk erősen függ hogy miket szeretnél hűteni. Viszont nem hinném hogy megéri, teljesitményben nem tudom mennyit hozna, illetve jelentős mennyiségű pénz és idő is lenne. Viszont ha komolyan érdekelne a dolog (az egyediség miatt) akkor nyugodtan keress meg.
Üdv
-
szacsee
nagyúr
Fölös, a highflow csati belseje 10mm átmérő, a menet 11, akármennyi, így leszűkülne.
10-es és 13-as csövet is használtam és semmi előnye a nagyobb csőnek, olyan blokk meg nincs, ami 1/2 colra lenne felkészítve.
Szal 1/4-es csati...highflow, hogy minél nagyobb legyen a belső átmérő (10mm) ezt a gyorscsati meg sem közelíti...hozzá jó minőségű cső 10-es belsővel és max késsel vágod le róla..nálam még bilincs sincs rajta és nem csöpög..mivel a külső átmérője a csatinak vastagabb mint 10mm, ezért áll rajta, mint Katiban a gyerek..
Keresd Nyugdíjast mond meg mi kell, vagy mit szeretnél, majd segít, mivel Ő be tudja szerezni és szeret akár postázgatni is.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest