Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Petya25
őstag
#4900 Bővebben: link
És lenne még valami. Azt szeretném ha rendszer a CPU-t és GPU-t is hűtené, de nem szeretném sorba kötni őket, mert akkor a sorban hátrébb lévő melegebb vizet kapna. Megoldható a párhuzamosítás egy-egy ''T'' elágazással előttük és utánuk? Vagy az a különböző ellenállású blokkok miatt nem előnyös? Esetleg a blokkokban lecsökkent vízsebesség nem gáz?
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
Érdekelne, hogy ki hogy tölti fel a rendszert folyadékkal. Már kint teljesen összerakjátok és feltöltitek, azután óvatosan megy a cucc a gépbe vagy a már beépített rendszert töltitek fel? Utóbbi megoldásnál, hogy lehet megoldani azt, hogy ne legyen levegős a rendszer? Vagy a pumpa szépen kidolgozza a levegőt és a kiegyenlítő tartályon át távozik az? Ha kölső radit használok, akkor lehet olyan csatlakozót használni, ami széthúzva zárja a csövet és nem folyik el a lé? Így a beépítés után lehetne a rendszerhez csatlakoztatni.
Most csak gyűjtöm az infókat, bocsi ha hülyeséget kérdezek. Van valakinek Hunfrost 2x8-as radija? Ha van milyen hatásfokú és méretű? -
Petya25
őstag
válasz
Jim Tonic #4779 üzenetére
Én pont az ilyen esetek elkerülése miatt 12V-os belső pumpát fogok venni a rendszeremhez egyszer ha belevágok a vízbe.
Az új biosokban biztos, hogy van olyan beállítási lehetőség, ami egy határértéknél lecsapja a gépet. Mostanában több Abit fordult meg nálam és mindben volt ilyen ''kapcsoló''. -
Petya25
őstag
válasz
hummerdikk #4721 üzenetére
Hát a tartály tényleg kicsit gáz, de látszik a portékán higy volt vele dolog.
A ''Zalman Resonator'' házi készítésű? -
Petya25
őstag
A Mór utcában régebben volt egy színesfém kereskedés.
Rúdban, tömbben lehetett venni pl rezet, brozot, ónt.
Akinek kell próbálja ott, itt egy kis segítség.... -
Petya25
őstag
válasz
hummerdikk #4683 üzenetére
Várom én is, érdekelne nagyon.
-
Petya25
őstag
válasz
somodisoma #4640 üzenetére
Már figyelmeztettek, hogy itt le fognak beszélni róla. Sebaj. Nekem nincs tapasztalatom a vizes cuccokban, ezért keresek inkább gyári rendszert ahol kevesebb a buktató. Néztem Innot is de az 60k-nál kezdődik. Ezért lenne a BW ~20k-ból, feltéve, hogy normálisan viszi a rendszeremet. Tudom ti profik vagytok már a témában, ezért gondoltam van valakinet konkrét infója a BW-t illetően, nem csak amolyan leszólás féle.
-
Petya25
őstag
Én is komolyan gondolkodok egy TT BigWater-en, mert a házamban a 9 venti azért ad némi muzsikát. BW mellett a kisebbektől meg tudnék szabadulni.
Szerintetek elbír egy Prescott 3,2-őt és egy X800XTPE-t együtt?
Most ha hajtom a CPU 60fok alatt, GPU 70fok alatt van.
Ezt szeretném egy kicsit lejjebb tornázni és csendessebbé tenni.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest