Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Zsmester89 #8262 üzenetére
Szia!
Konkrétan ezt a típust 2 féle szerelékkel gyártották. Ha leveszed az alsó műanyag burkolatot és megméred a fűtőbetét saruinak távolságát saruközéptől saruközépig (természetesen áramtalanítsd), akkor kiderül, hogy a tiéd pontosan melyik. A távolság 2 féle lehet: 24 mm, vagy 30 mm.
A 30 mm-es (ez a "Z" típus) esetében ezek kellenek:
- anód + tömítés
- fűtőbetét
- alaplap Z tömítés
- fűtőbetét tömítésTermészetesen van utángyártott anód, fűtőbetét, tömítés is.
A 24 mm-eshez ("K" típus) értelemszerűen:
- fűtőbetét
- alaplap K tömítés
- fűtőbetét tömítésÉs természetesen ezekből is van utángyártott.
Az anód elvileg egyforma. Esetlegesen kellhet még záró alaplap is, de ha nem lyukas, akkor nem valószínű. Az enyém a 30mm-es verzió, én novemberben tisztítottam, cseréltem és cseréltem ki a felsorolt dolgokat. Természetesen lehet, hogy fűtőbetét nem kell, de az enyém kb. 10 éve volt tisztítva, így nem bíztam a véletlenre. Nem is baj, mert a vízkő már elkezdte szétfeszíteni a benne lévő betétet.
-
4D4M
senior tag
válasz
Zsmester89 #5615 üzenetére
Abban, ami nekem van, csak ilyen jelképes visszacsapó van. Egy pöcökre ráhúzott gumilap, bűzzárként biztos, hogy nem működik, inkább csak ha az egyik ágban víz áramlik, akkor ne tudjon a másikba átnyomni. Amúgy a vízszintes ágakban van.
Ha a szárítógép csonkja van felfele, akkor nagy probléma nem lehet belőle, de egy 90°-os PVC könyökkel felfelé kanyarodva tudnál még javítani a dolgon.#5616 bul07:
Nem mondtam, hogy választ kapsz rá.
Szerintem nincs jelentősége, főleg, hogy a tiédet már nem árulják. A 15/18 a méretre utal (pl.: a 3/4"-es 03-20), a másik lehetne a nyomás, de nincs olyan HMV tároló ami 2 bart bírna és 3-at nem. Ha meg csak valami gyártói sorozat azonosító, akkor pláne nincs jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest