Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
fant0mi #2502 üzenetére
Ahhoz képest én itthonról használom a Nurit (kb. egy éve regeltem). Mondjuk most volt három héttel ezelőtt egy fiók felfüggesztés, "mert a SolarisBank így meg úgy, meg amúgy". Ezt egy újabb KYC követte: mire használom, mennyit fogom használni, fizetési papírok, stb. Ezt követően visszaaktiválták a fiókom.
-
zerodot
aktív tag
válasz
fant0mi #2482 üzenetére
Mióta? Mert nem rég még nem kellett. Innen is regeltek pár hónapja ketten a refkódommal, magyar lakcímmel, és nem volt gond.
TigerDzsó forinttal nem működik sehogy, csak eurós számla van náluk. SEPA utalás játszik, esetleg BTC meg ETH (beküldöd aztán át lehet váltani euróra). És jár mellé egy Visa kártya.
-
GAbre
veterán
válasz
fant0mi #2401 üzenetére
Az tudom,hogy megy,csak 1: Fura,hogy nem ír róla senki semmit.Itt sem,hogy másnak is van
2.Fura,hogy applikációban se találok erről semmit.
Még normális leírás sincs.van 1 rakat pdf dokumentum,de normális 1 sincs,mennyi embert lehet hívni,meddig tart,milyen 3 különböző tranzakciót kell mennyiért költeni. -
tobias40
veterán
válasz
fant0mi #2403 üzenetére
OK,ráérek vele csak azt gondoltam hogy ha már az aktiváló sms-t küldték meg az emailt is akkor minden rendben.
Time to start investing
in yourself
Hey,
Saving money is one thing, but if you want to truly grow your money, you need to do more than just save. Luckily, with Vivid, we let you invest commission-free, starting from as little as €0.01, so you can focus on your financial future instead of worrying about fees.
Take your first steps with us
Finish setting up your Vivid account.
Make your first commission-free investment with just €0.01.
Continue
Your Vivid Team 💜
Itt rámegyek a folytatásra és uanaz amit leírtam... -
Fifi
őstag
válasz
fant0mi #2397 üzenetére
Utaltam az alvó kártyáinkra 12€-t és ránéztem az ajánlatokra.
Számunkra értelmesebb ajánlatok, ahol meghívás hiányában persze nincs SD hozzáférés:
Aldi 10% max. 5€,
Deichmann 5% max 5€,
BIPA 5% max. 5€ ,
Nike 10% max. 10€Nekem október 07-ig van még SD és ~200€ visszatérítésre lennék még jogosult, de teljesen más - persze a fentiek egyike sincs köztük - üzletekben van cashback.
Októberig van még idő, de így lehet, hogy kihasználatlan marad ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest