Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Jester01 #7885 üzenetére
Egyébként attól eltekintve, hogy nálad legalább gyorsul, a Mono (még nem próbáltam) ezek szerint valami iszonyat optimalizálatlan kódot készít:
nekem Windowson egy négymagos géppel ca 280ms, függetlenül attól,
hogyan erőlködöm a párhuzamosítással. A procim egy szálon sem erősebb a tiednél. -
joysefke
veterán
válasz
Jester01 #7885 üzenetére
Köszi hogy kipróbáltad!
ez ugye a párhuzamos eredménye:
var cList = result.ToList();
Tehát a cList változó.
Elképzelhető, hogy a Mono fordítója észreveszi, hogy a cList semmire sincsen használva, az előtte lévő Concat függvénynek meg ugye a taskoknak sincsenek mellékhatásai, ezért a cList kiszámításához vezető utat kioptimalizálja (= ki sem számítja)?
SZERK:
Nálad valahogy iszonyat jól gyorsul: 796ms x 64 = 51sec az alig több mint a 46sec.De ennyit nem szabadna sehogy sem gyorsulnia, én ugye a Taskok számát a logikai procimagok száma x 4-re vettem. A max gyorsulás amit várnék az a logikai procimagok arányában lenne (nálam 4, nálad 16(????))
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged