- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Az evidens, hogy gyors, viszont egyrészt, számomra a local szinte használhatltan, vagy rossz kereső kulcsokat adok meg, nem is tom viszont a kalsszikus MSDN mindenre választ ad, és ha net fejlesztésről van szó, még mindig ott van asz asp.forums.
Bár igaz, hogy ehhez állandó net kapcsolatra van szükség, de ilyen munkahelyeken azthiszem ez nem nagy elvárás, laptopon a vonaton meg csak nem akar az ember fejleszteni. Tehát számomra teljesen kihasználatlan ez a lehetőség. Másrészt, egy VS akkor mutatja meg az igazi erejét ha munkacsoportokban dolgozik az ember, ott pedig szinte biztos hogy lesz aktív net kapcsolat. Nem hiszem hogy helytálló az, hogy nagy ritakság az olyan igazi programozó aki nem tud munka közben net közeleben lenni. De valóban, aki ennek ellenére nem tud, tényleg jól jöhet a local.De, ne legyen igazam, csak gondoltam énis kicsit fényezem a VS2k8 atSzerk: Most néztem át pontosan hogy miket tett fel nekem a VS (Professional 90 days trial természetesen
. Nekem meg sem közelíti a 10gb ot, pedig még a DX SDK -t is belevettem, és nem turkáltam bele, és full setupot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Windows 11
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest