- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Nem értem, hogy miért nem megy így. Csináltam egy Labelt, amit a Response részek előtt átírok (látszik a kódban). Ha kiveszem a Response részeket, akkor kattintás után látszik az eredmény, illetve tudok többet kattintani is, tehát nem a linkbuttonnal van a gond, hanem a response részekkel. De miért nem zárul le a response? Próbáltam Response.Close() , de az sem segít..
Nem találtam a neten más módszert a fájl letöltésre, viszont ha csak ez van, akkor ennek mennie kellene popup nélkül is. Popup megoldást csak végső esetben alkalmaznám... átadni azt a sok attribútumot (pl bináris kód), vagy még egy lekérdezés.. meg egy új ablak..
Nincs valami más lehetőség?
Köszi, hogy segítesz!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SSD kibeszélő
- Netfone
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest