- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
andriscs #138 üzenetére
Éppen a nyomtatást próbálom leprogramozniC# alatt, és kisebb gondom akadt. Miután beolvastam egy szöveget egy richtextbox-ba, és kirakom a nyomtatási képet, akkor a drawString metódus
Hadd mutassalak be a ReportViewer-nek: [link] [link]
A GDI-s DrawString-es megoldást pedig nyugodtan el szabad felejteni. Jah, a DrawString nem fog neked formázott szöveget rajzolni.
Valaki csinált már közületek többszálas progit?
Ja. Nem volt egy leányálom.
Elvileg jól beírtam a tutorialos példát, de mégsem képes a formban létrehozott szál meghívni a formban megadott eseménykezelőket (gyakorlatilag nincs kommunikáció a gyermek- és a szülő szá között)...
Kód?
Másik kérdésem: openGL-t be lehet valahogy üzemelni C# alatt?
Utoljára ezt használtam: [link] Balra a menüben a BaseCode alatt lehet válogatni. -
orbano
félisten
válasz
andriscs #138 üzenetére
ha ezt nem tördeli be neked rendesen az oldalra, akkor a MarginBounds lehet rosszul megadva, próbáld meg e.PageBounds-dzal.
Amúgy üdv mindenkinek! KB. fél éve foglalkozom C#-pal, ügyviteli programokat írogatok VS.NET-tel. Szvsz baromira kiforratlan az egészDe kényelmes benne dolgozni, szóval...
Valaki csinált már közületek többszálas progit? Elvileg jól beírtam a tutorialos példát, de mégsem képes a formban létrehozott szál meghívni a formban megadott eseménykezelőket (gyakorlatilag nincs kommunikáció a gyermek- és a szülő szá között)...
Másik kérdésem: openGL-t be lehet valahogy üzemelni C# alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged