Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
andriscs
üzenetére
Éppen a nyomtatást próbálom leprogramozniC# alatt, és kisebb gondom akadt. Miután beolvastam egy szöveget egy richtextbox-ba, és kirakom a nyomtatási képet, akkor a drawString metódus
Hadd mutassalak be a ReportViewer-nek: [link] [link]
A GDI-s DrawString-es megoldást pedig nyugodtan el szabad felejteni. Jah, a DrawString nem fog neked formázott szöveget rajzolni.
Valaki csinált már közületek többszálas progit?
Ja. Nem volt egy leányálom.
Elvileg jól beírtam a tutorialos példát, de mégsem képes a formban létrehozott szál meghívni a formban megadott eseménykezelőket (gyakorlatilag nincs kommunikáció a gyermek- és a szülő szá között)...
Kód?
Másik kérdésem: openGL-t be lehet valahogy üzemelni C# alatt?
Utoljára ezt használtam: [link] Balra a menüben a BaseCode alatt lehet válogatni. -
orbano
félisten
válasz
andriscs
üzenetére
ha ezt nem tördeli be neked rendesen az oldalra, akkor a MarginBounds lehet rosszul megadva, próbáld meg e.PageBounds-dzal.
Amúgy üdv mindenkinek! KB. fél éve foglalkozom C#-pal, ügyviteli programokat írogatok VS.NET-tel. Szvsz baromira kiforratlan az egész
De kényelmes benne dolgozni, szóval...
Valaki csinált már közületek többszálas progit? Elvileg jól beírtam a tutorialos példát, de mégsem képes a formban létrehozott szál meghívni a formban megadott eseménykezelőket (gyakorlatilag nincs kommunikáció a gyermek- és a szülő szá között)...
Másik kérdésem: openGL-t be lehet valahogy üzemelni C# alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mozilla Firefox
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De kényelmes benne dolgozni, szóval...