Új hozzászólás Aktív témák
-
zedecske
tag
Hello
Egy hete kezdtem el C#-ban programozni(a tomeg felhordul
). Elotte azert voltak proggolasi tapasztalatok, leginkabb delphi, de az kotottnek bizonyult, igy a Visual Studio 2010 Express mellett dontottem.
Vegigolvastam a "datagridview" tag gyorskereseset (~25 bejegyzes), de nem talaltam olyan problemat, ami olyan mint az enyem.A problema a kovetkezo: van egy datagridview, ami fel van toltve adatokkal, bizonyos lekerdezesek szerint (szoveges fileokbol, uh nincs datasource hozza). A kilistazasnal ha a juzer belekattint egy cellaba, es modositja, azt nekem le kene kezelni, vagyis tudnom kene, hogy a cella tartalma megvaltozott, es foleg melyik cellae.
private void dataGridView1_SelectedValueChanged(object sender,DataGridViewCellEventArgs e)
{
MessageBox.Show("Cell Changed:"+e.ColumnIndex+" / "+e.RowIndex);
}erre gondoltam, de tojik a fejemre.
MOD: gugliztam a temaban eleget, most is azt csinalom
Vki tudna segiteni egy ilyen prognoobnak mit en?
Elore is koszi
Z
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Raspberry Pi
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Renault, Dacia topik
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest