Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxi19
újonc
válasz
sztanozs
üzenetére
Az nagy pofátlanság lenne tőlem ha segítséged kérném oly módon hogy megmutatom nked a kódot amit készítettem és ahhoz tennék fel kérdéseket,mert eléggé elakadtam most..és az idő meg nagyon szorít..a tanárom meg semmilyen mailre nem válaszol...
Ugyhogy most elég szarba vagyok...persze mondhatsz nemet....de ha naon naon segítesz nem lennék hálátlan..Nos? -
maxi19
újonc
Na random szám generálással kiosztottam véleltlenszerűen a helyeket ahol vannak illetve ahol nincsenek aknák.A kérdésem hogy azt hogyan lehet elérni,hogy ezek ne látszódjanak csak egy kattintásra illetve annak mi a módja,hogy ha nincs akna akkor körbejárjam a körötte levő mezőket és ősszeadjam az ott rejztőző aknákat majd kiírjam magába a mezőbe,tehát konkrétan a bejárás érdekelne?
-
maxi19
újonc
Első körben kipakolnék labeleket egy form felületre for ciklus segítségével.Majd randomgenerátorral kis akna képeket generálnék a labelek textjébe,utána pedig elrejteném valahogy őket.Első problémám máris az,hogy hogyan tudnék csak bizonyos label,textekbe aknákat generálni,mármint a randomgenerátor működését ismerem csak nem tudom hogy erre hogyan tudom azt ráfogni,illetve ha ez meg van,akkor az is kérdéses,hogy hogyan lehet azt elérni hogy az aknák kattintással megjelenjenek?
-
maxi19
újonc
Sziasztok.
Sulis beadandóm egy aknakereső játék megírása visual studio 2010 expresszel,sajnos nem nagyon vagyok otthon a témában,ezért kérnék segítséget.Magát a játék felületet még el tudom készíteni,de tovább nem tudom hogyan kéne menni?Ehhez kérnék segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest