- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Nem-nem
Lehet hogy félreérthető voltam. Nem neked szántam. Bocsi.
Hanem azokra, akikről mindezt írtam.
Egyébként gratula neked hogy te is mint önképző / hobbista létedre a munkád mellet segítesz azoknak akik elvileg ezt tanulják (mint választott hívatás – legalább is így gondolom) több éven át. És szégyen azokra nézve, akiknek az megadatik, hogy tanuljanak, de nem azt teszik.
Na mind egy, se te, se én, se más nem fogjuk a világot megváltoztatni, és mindig lesznek olyanok, akik belesz….nak a dolgokban, mintsem vennék a fáradságot és könyvekből vagy az internetről összegyűjtenék az információt (kérdés nélkül)és elgondolkodnának, hogy is lehetne a megszerzett információkból megoldani a saját problémájukat.
Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb, ha nem keres, nem gondolkodik. Pedig lehet, hogy hasznosabb lenne. Na mindegy, nekem ez a véleményem.
Bocsi az OFF-ért.
Csácsá
prog.hu - az más tészta, az a fórum nem a kezdőknek való. Ott tényleg a guru-k cserélnek eszmét. Bár minden érdeklődőnek ajánlom hogy olvasgasson bele.
NAGYON IS AJÁNLOM MINDEKINEK
Itt is sok hasznos infót össze lehet gyűjteni, kérdés nélkül.
[Szerkesztve] -
palerNEW
tag
Halli All
Igaz hogy én nem tanultam a programozást (önképző vagyok, mert ez a hobbim), de ezt még én is tudom. Szóval aki 5 éves, és ezt tanulja, és még ezt sem tudja hogy eszik-e vagy iszák, az mi a f@szé nem válszt más szakmát vagy szakot. Mert akit 5 év alatt enyire fogott csak meg a dolog azt nem nagyon érdekelheti a programozás. Az meg tényleg egy átlátszó duma: hogy a tanár se tudja. Én ahogy írtam nem ezt tanultam, de foglalkoztatt a dolog és a kis ráérő időmben (a munka mellet hétköznap 1-2 óra, hétvégen úgy 10-12 óra) ezzel foglalkozom, de már 1 év elteltével (nem 5 év
) írtam olyan programot, amibe a nem megfelelő karaktereket nem lehetet beírni. És egyetértek azokkal a prog.hu-s gurukkal, hogy könyebb kéredezni mint keresni, gondolkodni, mint önállóan rájönni a dolgokra. Pedig más nem gondolkodhat helyetük.
Itt van egy link azoknak, akik lusták gondolkodni:
[link]
Persze azért vannak ezek a forumok hogy egymásnak segítsünk, de nem ilyen pitiáner (egy 5-öd évesnek) tartott problémákkal. És ha már kérdezzel akor sem feltétlen a kész kódot kell várni, hanem abból az információból kiindulva gondolkodva saját magad rájönni a megoldásra. Az egy nagyon jó érzés, ha az ember a saját fejétől jön rá a megoldásra.
Csak ki kell próbálni.
Egyébként a kérdés helyet lehetne akár a googlét használni, hisz tudjuk nagyon sok mindent meg lehet találni ha az ember akarja, és ha nem sajnálja rá az időt.
A lustaság és az érdektelenség visszi rá egyes embereket a felesleges kérdésekre.
Bocsi ezért a kirohanásért, de néha nagyon megelpődök embereken akik tanulnak a semmiért.
Ez is egy érdekes téma (egy olyantól aki azt sem tudja igazán hogy mit kérdez):[link]
Igaz nagyon-nagyokat nevettem rajta. (Egy igazi Balázs/Mónika show)
Aki szeret nagyokan nevetni olvason bele.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
palerNEW
tag
Halli all
Nem akarok új témát indítani, csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy kész programról meg lehet-e állapítani(nézni) hogy milyen verziójú VS-ben vagy épen Delphi-ben van megcsinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest