Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
[HUN]Zolee #486 üzenetére
nem érdekes, akkor hanyagolom azt a programot, viszont most az kéne, hogy hogy lehet elmenteni mondjuk .txt-be adatokat, és onnan kiolvasni? pl: konkrétan button1.text legyen a txt első sorában lévő button1.text= utáni rész.
-
sekli
addikt
válasz
[HUN]Zolee #484 üzenetére
tudom, hogy azért van, de azt hittem, hogy van valami egyszerű módja a ''csinosításnak'', mert én többek között ezért is favorizálom a 2005-öt... (bár az ez a .NET FX es dolog elég gáz...)
-
sekli
addikt
válasz
[HUN]Zolee #482 üzenetére
hát nekem 98 style csak az ablak felső része és az X gomb XP-s...
-
sekli
addikt
válasz
[HUN]Zolee #477 üzenetére
és a 6-ra hogy lehet XP-skint ''varázsolni''?
-
sekli
addikt
nagyon nehezeket kérdezek...
?
[link] -
sekli
addikt
válasz
matekmatika #460 üzenetére
vagy kapkodok...
#452...
-
sekli
addikt
egy kis UP! a #462-nek...
-
sekli
addikt
Na fane, most kellett a faterom gépére Net framework, gondoltam, felrakom a 2.0-t, mert az van, de az nem jo, mert 1.1-kell a Norton Ghost-nak...
-
sekli
addikt
válasz
[HUN]Zolee #456 üzenetére
tudom, elég egy barom dolog ez...
van valami patch asszem, az kell a SAMI-hoz is... -
sekli
addikt
válasz
[HUN]Zolee #454 üzenetére
ja, framework, de volt fenn...
-
sekli
addikt
Az miért van, hogy csinálok ey programot, és másoknál, ahhol nincs VB, ott azt írja, hogy: ''Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135) Alkalmazás befelyezéséhez kattintson az OK gombra''??
-
sekli
addikt
kár...
,
de azért van egy újabb kérdésem:hogy lehet az egér helyzetét lekérdezni akkor is, ha nem a form fölött van, és a kattintás eseményeket is számolni... Studio 2005 ben?, VB6-ban megírtam már régebben az egér helyzetének figyelését, de a 2005-ben nem megy a POINTAPI...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
erre valaki?
-
sekli
addikt
szóval még mindig ez kellene...: [link]
-
sekli
addikt
válasz
matekmatika #426 üzenetére
de ez sajnos C#...
-
sekli
addikt
válasz
matekmatika #423 üzenetére
kössz, ebből megtalálom...
Akkor van még egy kérdésem, sokat kerestem de nem találtam Visual Studio 2005-ben működőt. Hogy kell a pillanatnyi hangerőt megállapítani mondjuk a max hangerő százalékában? Magyarán egy olyat szeretnék mint ami a Hi-Fi elején van LED-ekből... -
sekli
addikt
válasz
matekmatika #421 üzenetére
persze, 1024x768, 1280x1024, de meg akarom tudni, hogy melyiket használja éppen...
-
sekli
addikt
Hogy tudom kiolvasni a monitor vízszintes és függőleges pixeleinek a számát? (felbontást)
-
sekli
addikt
válasz
matekmatika #413 üzenetére
Hát sok haszna nincs, de poén, jopofa dolgokat lehet vele csinálni...
-
sekli
addikt
Na egy nagyon béna kérdés jön
, most keztem el VB-et, eddig ehhez hasonló RealBasic-et használtam és nem tudom, hogy ez miért nem megy: [link] -ezt letoltottem, és reggeltem a dll-t, ahogy mondja, aztán annyit csináltam, hogy raktam egy gombot, amihez beírtam ezt:
LedOn(''NUMLED'')
persze nem működött (''Sub or Function not defined'')
mit kell még tenni...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest