- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Ekváádor
őstag
Az nem antivirus, hanem csak spam eltávolító.Mondjuk lehet, hogy ismeri a vírusokat is.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Hát mivel én nem találtam pontos gépigényt(proci ram stb.), ajánlanám a Panda antivirust, ez egy nagyon jó ki progi:www.pandasoftware.hu
Vagy ott van még a Norton Antivirus(www.symantec.hu)
Amit most én is használok az F-Secure(www.f-secure.com)
Vagy nézd meg a www.szoftverbazis.hu-t, ott a keresőbe írd be, hogy antivirus és biztos kiad neked egy csomót.Szóval én a föntieket ajánlom, de hogy a gépen elmegy-e, az attól füüg, hogy milyen a gépigénye.Én ezekből a régebbieket ajánlom. -
Ekváádor
őstag
Pontosabban leírnád a gép típusát?
Milyen op.rendszer stb.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest