- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Sziasztok!
Van egy vírus amit nem tudok kiírtani... Pontosabban nem biztos, h vírus de akkor sem tudom kiírtani..
Szóval a futtatás menüben állandóan fut egy winmplayer.exe és egy winmplayers.exe nevű progi!
Egyszerűen egy friss bootnál már fut a két program és egy idő elteltével már annyira lefogja a gépet, h a zenehallgatás is beszaggat, játékról nem is beszélve!
Próbáltam 2 vírusirtót de semmi! Nod32 és Avast Antivirus. Semmit nem találtak, pontosabban találtak de azokat le is szedték...Az Ad-Aware sem talált semmi különöst.
Megnéztem az msconfig-ban az autoindítást és beleírták magukat.Hiába pipálom ki létrehoz egy új bejegyzést és újra elindul a köv. restartnál... Néha még nem is kell restart. Leállítom a folyamatot, kitörlöm autoindításból és van pofája visszaírni és elindítani magát. Fizikailag is letöröltem, kiszedtem registryből minden hozzá tartozó bejegyzést, autoindításból szintén kiszedtem, hozzá tartozó prefetch fileokat letöröltem és semmi változás!!!
A vírusirtók fölvannak frissítve.. A gépem állandóan netközelben van, ráadásul egy belső Lan hálózaton keresztül...
Googleban rákerestem de alig találtam róla vmit... Ezaz: W32/Rbot-valamelyik változata lehet...
Aki találkozott már ilyennel az kérem írja már le hogyan szedjem le mert már megőrjít!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest