- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
edmo
csendes tag
válasz
#65675776 #949 üzenetére
Köszi a leírtakat + a programot. Ez a gond támadt vele: nem találja a filmek audio forrását / Xvid (Mpeg2 video-Mpeg1 audio) layer-2, míg az egyik ilyen fájlt a VDub jól kezeli. Már nem tudom melyik Ace kodeket futtattam, mire a média player-ben megszólalt az előbbi. A GSpot 4 jó kodeket jelez a fájlhoz, és még: audio path>AVI splitter>AC3 filter>Morgan Stream Switcher. Itt nem stimmel valami?
Ezek után a VDub frame server-ével sikerült valahogy átméreteznem a felbontásokat... Ettől aztán az egyik film sokkal jobb minőségű lett (a másik épp ellenkezőleg, és a szinkronja is elcsúszott) Úgyhogy örülök, ha a feljavult avi fájlt kettő helyett három CD-re talán ki tudom írni Nero-val, és lesz hangja. Bár lehet, hogy már rég DVD-ügyben kellene sántikálnom.
Köszönet a tippjeitekért!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest