Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz nfsu17 #395 üzenetére

1: megnyitod a videot, ahogy szoktad
    2: beallitod a filterket, miegymast
    3: letiltod a hangsavo(ka)t (elso korben folosleges, hogy tomoritse, csak lassitja a folyamatot)
    4: videotomoritesnel kivalasztod az xvid-et, es az encoding type-ot 2pass, 1st pass-ra allitod - kattints az ettol jobbra levo more gombra, es add meg, hogy hova mentse az xvid a statfile-t, illetve a full quality 1st pass mellol szedd ki a pipat, a discard 1st pass melle pedig tedd be - minden mast tetszes szerint allithatsz be
    5: mentsd el a videot, hagyd, had tomoritse (vagy tedd be batch job-nak)
    6: (ha batch job-hoz adtad a tomoritest, ez nem szukseges, egybol ugorhatsz a 8-as pontra) ha kesz, ujra nyitsd meg a videot
    7: allitsd be pontosan ugyanazokat a filterket, egyebeket
    8: engedelyezd a hangsavot, allitsd be a hang tomoriteset, vagy hagyd direct stream copy-n
    9: videotomoritesnel kivalasztod az xvid-et, es az encoding type-ot 2pass, 2nd pass-ra allitod - kattints az ettol jobbra levo more gombra, es add meg, hogy hova menttetted az xvid a statfile-t az elso korben - illetve van meg nehany beallitasi lehetoseg, ezeket allitgasd, ahogy erzed (en nem piszkaltam) - minden mas beallitast hagyj ugy, ahogy az elso korben volt
    10: ha a 2nd pass van kivalasztva, akkor ez alatt megjelenik a bitrata beallitasa, es egy calc gomb - itt tudod kiszamolni, hogy mekkora bitrataval kell tomoritened, hogy a film adott meretu legyen - pl ha az emlitett video, ami 450MB kell, hogy legyen 1 ora hosszu, es 128kbps mp3 hang van alatta, akkor nagyjabol 890kbps legyen a tomoritesi bitrata (eleg pontosan szamol, nekem meg nem ment 1-2 meganal tobbel melle)

remelem eleg pontos voltam, de ha elakadnal, kerdezz nyugodtan

Új hozzászólás Aktív témák