Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Hát nem sikerült tegnap 2-ig csináltam, de nem sikerült mivel a pen csak adattárolásra való így csak a virtuális gép adatait tudja hordozni viszont ha, lenne a pen-be proci megfelelő meg memória interfész akkor működne, mert meg csináltam leszedtem mindent és mikor betöltené, írja h FATAL EROR de meg is értem szerencsétlent, mert nem gép csak adat tárolásra való. De majd ha lesz olyan pen h van benne nagyobb memória interfész meg nagyobb proci akkor jó lesz, mert ez most csak elvileg van így (virtuálisan meg lehet oldani deh fizikailag viszont nem) de jó lekötött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest