Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Jó kis rendszergazda.
Szerintem az alapvető dolgokkal nincs tisztában.Ha egy legálisan aktivált rendszert költöztetsz Vbox alá (pl. disk2vhd-vel) akkor az újraaktiválást fog kérni (csináltam ilyet, tapasztalatból írom), elvégre drasztikusan megváltozott a hardverkörnyezet. A Vbox a CPU-n kívül, minden hardvert virtualizál. Furcsa is lenne ha nem. Mert akkor nem menne a virtuális XP-m Macbookon, hisz az (mármint a virtuális gép) egy desktop gépen, linux alatt készült.
Ha egy krekkelt Windowsos rendszert költöztetsz ugyanígy virtuális környezet alá (nem vagyok rá büszke, de már ilyet is csináltam
), az továbbra is krekkelt marad, vagyis nem fog panaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), az továbbra is krekkelt marad, vagyis nem fog panaszkodni.