Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Jó kis rendszergazda.
Szerintem az alapvető dolgokkal nincs tisztában.Ha egy legálisan aktivált rendszert költöztetsz Vbox alá (pl. disk2vhd-vel) akkor az újraaktiválást fog kérni (csináltam ilyet, tapasztalatból írom), elvégre drasztikusan megváltozott a hardverkörnyezet. A Vbox a CPU-n kívül, minden hardvert virtualizál. Furcsa is lenne ha nem. Mert akkor nem menne a virtuális XP-m Macbookon, hisz az (mármint a virtuális gép) egy desktop gépen, linux alatt készült.
Ha egy krekkelt Windowsos rendszert költöztetsz ugyanígy virtuális környezet alá (nem vagyok rá büszke, de már ilyet is csináltam
), az továbbra is krekkelt marad, vagyis nem fog panaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), az továbbra is krekkelt marad, vagyis nem fog panaszkodni.