Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
kraftman85 #1 üzenetére
Témát zártam, legközelőbb előbb keress, kérlek.
p -
.:Kristian:.
addikt
válasz
kraftman85 #1 üzenetére
Egyébként megtaláltam a topikját : [link]de látom ide is írtál
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
kraftman85 #1 üzenetére
Miért nyitottál új topikot mikor ennek a játéknak már van? Tök felesleges..
-
kraftman85
csendes tag
Hellósztok!
Én egy lelkes viper játékos vagyok (ez még az a viper racing)
Szerintem nagyon egy állat egy játék, engem nagyon megfog az egész játék, és mióta egyszer játszottam vele (demo), utánna azt mondtam hogy nekem az eredeti kell.
És meg is vettem.
Ahhoz képest hogy 98as szimulátor nagyon komolyság!
Namost azért vannak problémák is:
win xp van a gépemen service pack2-ös és emiatt el is indul a játék (sima alap), de van hozzá egy v1.1es patch-em, ami elvileg sokmindent kijavít... de ezt már nem engedi hogy feltelepítsem.
Az egyetlen problémám az még: hogy a hang egy ici-picit zavaros, tehát nem olyan mint a 98alatt. Bízom benne hogy a patch kijavítja.
Erről is lenne szó: ha tudjátok hogy mit tegyek, hogy jó legyen akkor légyszi írjátok meg nekem. E-mail: kraftman85@freemail.hu
Ha esetleg valakinek van hozzá kiegészítése azt megkérem küldje át, vagy linkelje be ahonnan le tudom tölteni.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Doom: The Dark Ages teszt
- Xbox Series X|S
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új, dobozos, temus laptop állvány ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest