- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Te tudod, de szerintem, hogy elronts vmit, nagyon kicsi az esélye. Ha egy picit is vigyázol, szinte lehetetlen. Nagy móka lenne, ha plexi oldallapom lenne, biztos megcsinálnám. De nem az van, és nem is lesz, én inkább a csendre gyúrok. :D
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
CSövet most fejből nem tok, sajna, de nem is biztos h az a praktikus, UV LED pedig Lomexba' van tömeggével, beraksz 4et kb a sarkokba, és 2öt meg középre, mindent jól bevilágítanak. Festékbótok pedig mindenhol vannak, ha épp arra visz az utam, megkérdezhetem, de szerintem hamarabb találsz, ha célirányosan odamész egyhez, és megkérdezed. :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1 üzenetére
Szerintem a legjobb, ha veszel olyan lapot, ami neked tetszik és árban is megfelel, majd veszel UV reactive festéket, 2-3 szín elég, és befested vele a lapot, úgy, ahogy neked tetszik. Majd belepakolsz egy UV csövet v 4-5 LEDet, és sokkal egyedibb és tutkóbb lesz mint vmi tömeggyártott alaplap, és nem is drága/bonyolúlt megcsinálni. Hm? :)
[Szerkesztés ON]
Látom, lassú vagyok ma. Sebaj. :D
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
A DFI alaplapján kívül még én sem láttam másikat ami UV-s lett volna. Viszont, ha nem találsz másik gyártót, akkor a DFI is nagy jó választás lesz!
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged