Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na látom többen is írtuk ugyanazt
Azért még egy gondolat: ide is be lehet dobni úgy, hogy "első pm viszi", "első köszönöm viszi", lehet feladványt csinálni, úgyhogy a lehetőség megvan. Aki csak úgy bedobja, azt meg marhára nem érdekli a köszönet, csak meg akar szabadulni tőle.maddionmax : itt voltam, láttam. Újoncként szivattak, ennyi.
Azért, mert ezen senki nem lovagol, csak te. -
szami777
addikt
én arra tippelek pont emiatt is, hogy ez csak egy 2 napos kedvcsináló trial verzió, aminek amúgy látom értelmét, de azért kicsit fura, ahogy ez kiszivárgott. Ennyire nem hülye, meg nyomorék az ea sem, 2 nap múlva midenkinek el fog tűnni szerintem. Ha nem tűnne el esetleg, akkor ötletem sincs, h ezt mért, hogy.
-
echterion
nagyúr
Hát igen. Én azért javaslom a K&H-t, mert ott két - három "hazai" atm-es felvétel ingyenes, az online utalás 11 ft, más költségem meg nincs a számlán (se számlavezetési, se egyéb). Az idegen atm-est én is benyaltam egyszer, de akkor sajna nem kerülhettem el és nekem is valam 6-700 Ft-ot kellett pluszban otthagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest