Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

válasz adamsys #2695 üzenetére

Így teljesen jogos, amit leírtál. :) Engem egy dolog izgat csak elsősorban és az az esküvő, egyáltalán nem gondoltam, ilyen fokú általánosításra, mint más területek, amiket említettél is. :)
    Hangminőséget majd orvoslom, de így is mesze több a befektetésem videózáshoz szükséges felszerelés tekintetében, mint az üzleti megtérülés, legalább is egyelőre.
    Igen a művészet és a szakmai szabályok, ez mindig is egy érdekes dolog lesz. Többnyire attól lesz valami kifejezetten jó, ha benne van az ember személyisége, és ez már inkább művészet, mint szakma, hiszen ezt tanulni nem lehet, max fejleszteni.
    Lehetne akár arculati elem is - nekem is bejön akár ilyen szemmel is, de ezt ott vettük fel, mielőtt eljöttünk. :)
    Én a részletek, a történet elmesélés és keretbe foglalás lelkes támogatója vagyok, ettől kapja vissza az ügyfél az esküvőjének a teljes hangulatát. Persze erre van mikor jobban ráérez az ember, van mikor kevésbé, és van mikor külső szemlélőnek is tetszetős, de lehet, hogy csak a párnak ad érzelmi töltetet. :) Ettől szép ez a szakma.
    Igen képeket már sokan mondták, ha van más megoldás képek használatára, örömmel néznék mintát, ki hogyan oldja meg elegánsan ezt, ha meglehet egyáltalán. :)
    Könnyebb kézben megfogni a 70-200-at az is miatt, mint az 50-est, legalábbis fáradtság függvényétől mérten, de segített volna rajtam egy stabil állvány, hogy többet merjem használni a 70-200-at... no meg a rutin, amitől még messze vagyok. :)

Köszi :)

Nincs benne nagy titok: Simán egy pár másodperces fényeffekt videó van rétegként mögé téve egy külön videó sávra és a Blend mode Lighten-re állítva, majd ízlés szerint áttetszőséget állítva értem el ezt a halvány hatást.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák