Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem csak annyi a bajom a WQHD-val, hogy a 1080p elég ergyán jelenik meg rajta. Akkor már inkább 4K UHD, mert az egész számú többszöröse a 1080p-nek, könnyebb szebb felskálázott eredményt kapni. Na meg egy 30"+ monitor esetén a WQHD csak szinten tartja a pixelsűrűséget.
Btw ezt a monitort én is könyvjelzőztem (még nem olvastam utána teszteknek), mert ha tényleg kileheli a lelkét a monitorom, akkor kell valami olcsóbb monitor átmenetileg, de akkor már jobban hajlok valami 50k körüli ~100% sRGB-t tudó DELL IPS 24" Full HD monitorra, amin már van elforgatási lehetőség és majd elforgatva berakom később a nagyobb 4K monitor mellé, ki lehet oda húzni a waveform-ot, meg egyéb kezelőszerveket, több hely marad a fő monitoron.
A mostani otthoni monitorom is egy ~100% sRGB DELL U2311H és ennek amúgy pont ezt a szerepet szántam volna. A munkahelyemen vannak különféle Eizo és NEC monitorok, hozzá vagyok szokva a jóhoz, de nem kell feltétlenül otthonra nekem ilyesmi, de azért az sRGB mellé egy Rec709 és DCI-P3 már jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 3
- Politika
- leslieke farmerzsebe
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...