- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na tegnap megpróbáltam kicsit művelődni és arra jutottam, hogy nekem MILC gép kell. Ez ugye jóval kisebb, mint a DSLR, de tükrös és cserélhető objektíves. Ahogy néztem, elérhető áron az Olympus-nak van ilyen gépe, illetve nagyon tetszik a Sony Nex-5 is, persze a 5N mégjobban, de az felejtős az ára miatt.
A problémám, hogy kezdek kicsit belezavarodni, ugyanis nem minden AVCHD gép tudja a fullHD-t 60fps mellett. Ékes példája ennek a Nex-5 és Nex-5N közti különbség. Előbbi valami 50i-t tud fullHD-ban, utóbbi rendes 60fps-t. Letöltöttem sample-ket és elég nagy a különbség.
Ez az 50i pontosan mit takar? Egy-két helyen úgy látom, hogy ez a 25fps-nek feleltethető meg. Illetve milyen MILC gépet javasoltok ami használtan objektívvel 100k alatt beszerezhető?
csaszi72: még nem láttam, jópofa, de nekem a mobilfotózás/videózás kezd felejtős lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest